Holger Rune 'kunne ikke have valgt det bedre selv', lyder det fra ekspert

Foto: Sven Hoppe/DPA/Ritzau Scanpix
Der er glædeligt nyt for Holger Rune.

Mest læste i dag

Det er ikke gået nogens næse forbi, at Holger Rune er faldet lidt mere end én plads på verdensranglisten i det seneste stykke tid.

Hvis Holger Rune vil undgå at falde endnu længere, så er han nødt til at klare sig godt i Masters 1000-turneringen i Madrid. Det er derfor at håbe, at den danske stjerne har taget sit bedste niveau med til den spanske storby.

Der går dog et par dage, inden han får mulighed for at komme i aktion. På grund af hans seedning ved den store turnering, skal han tidligst i aktion fredag.

I Madrid kan han glæde sig over, at han har fået en rigtig fornuftig lodtrækning. Det betyder, at der er gode forudsætninger for, at han kan nå langt i den spanske turnering.

Ifølge TV 2 Sport kommer hans vej til finalen til at se således ud:

  • Første runde: Her sidder han over

  • Anden runde: Alexei Popyrin eller Mariano Navone

  • Tredje runde: Tallon Griekspoor (24)

  • Fjerde runde: Andrey Rublev (7) eller Alejandro Davidovich Fokina (27)

  • Kvartfinale: Carlos Alcaraz (2)

  • Semifinalen: Alexander Zverev (4), Hubert Hurkacz (8) eller Taylor Fritz (12)

  • Finale: Jannik Sinner (1), Daniil Medvedev (3), Casper Ruud (5) eller Stefanos Tsitsipas (6)

Både Sinner, Ruud og Tsitsipas har vist sig at være rigtig stærke på grus i denne sæson. Heldigvis for Rune er de dog havnet i den anden halvdel af turneringen, hvorfor han først kan risikere at møde dem i en finale.

Det samme gør sig gældende for Rafael Nadal, men det er svært at vide, hvad man skal forvente sig af den spanske legende. Også Daniil Medvedev og Alex de Minaur er placeret i den modsatte halvdel.

"Rune har jo fået en drømmelodtrækning. Hvis han selv skulle vælge de seedede spillere, der skulle ende i hans halvdel, kunne han ikke have valgt det meget bedre selv," siger TV 2 Sports tennisekspert Peter Bastiansen.

Anbefalet til dig