Nikolaj Jacobsen blev irriteret, da han blev stillet dette spørgsmål

Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
"Der burde slet ikke være noget, I skulle have lov til at spørge om, hvis jeg skal være helt ærlig."

Mest læste i dag

Danmark sikrede en stærk start i håndbold-EM med en sejr over Tjekkiet, hvor især målmand Emil Nielsen imponerede med en fremragende indsats.

Efterfølgende blev landstræner Nikolaj Jacobsen under en presseseance spurgt ind til, om han skulle have en snak med Nicklas Landin, som ikke viste sig fra den bedste side i kampen.

Og det var et spørgsmål, der irriterede landstræneren.

Det skriver B.T.

"Hvad skal jeg snakke med en mand om, der har vundet Champions League, OL, EM, og nu VM tre gange? Han startede ganske fint mod tjekkerne, og så havde han et dyk på 17-18 minutter. Det vil være fuldstændig vanvittigt, hvis man skulle snakke med ham om det", udtalte den danske landstræner og fortsatte: 

"Der burde man have langt større tiltro til en mand med det CV. Der burde slet ikke være noget, I skulle have lov til at spørge om, hvis jeg skal være helt ærlig. Der skal være mere respekt, når han har vundet det, han har."

Efter at have fået det på det rene, ville han dog gerne tale om Emil Nielsens høje niveau og henrivende udvikling. Siden en offentlig opsang i 2019, har den danske Barcelona-målmand forbedret sig betydeligt.

Nikolaj Jacobsen påpegede, at målmænd ofte udvikler sig over tid, idet de opbygger erfaring og kendskab til modstandernes skytter. Han bemærkede, at Emil Nielsen især har forbedret sig på langskud fra 9-10 meter, og at han på det punkt muligvis overgår både Kevin Møller og Niklas Landin.

Udover at være en fremragende målmand giver landstræneren også et indblik i, hvordan Emil Nielsen er, når han ikke er på banen, og her beskrives han som 'en glad dreng'.

Anbefalet til dig