På prinsessens fødselsdag: Pludselig var kronprinsen til fodboldkamp

Han fandt tilsyneladende tid til at se fodbold torsdag aften.

Mest læste i dag

Torsdag den 2. maj var en dag fyldt med følelsesmæssige begivenheder for prins William.

Det var dagen, hvor hans datter havde fødselsdag, og hans kone var midt i en kræftbehandling.

Alligevel fandt prinsen tid til sig selv og sin passion for fodbold. Han var nemlig på lægterne til kampen mellem Aston Villa og Olympiacos F.C. i UEFA Europa Conference League.

Prins William, der er en kendt Aston Villa-fan, var synligt til stede blandt publikum, hvor han jublede, da hans hold scorede. Billeder fra kampen viser tydeligt prinsens engagement og entusiasme for fodbolden, på trods af de personlige udfordringer, han står overfor.

Kampen var præget af intens spænding, især for dem, der som prins William, heppede på Aston Villa. Grækerne fra Olympiacos F.C. tog en tidlig føring med to mål inden for de første 30 minutter. Aston Villa kom dog stærkt tilbage og udlignede tidligt i anden halvleg.

På trods af Aston Villas indsats måtte prinsen dog gå skuffet hjem, da Olympiacos F.C. til sidst sikrede sejren med en score på 4-2 efter en chancerig affære, der også bød på et brændt straffespark fra Aston Villas Douglas Luiz.