Solgt i Netto-butikker landet over: Grillfavorit tilbagekaldes efter fund af salmonella

04/05/2022

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
På grund af fund af salmonella, bliver produktet nu tilbagekaldt. Det er blevet solgt i Netto-butikker i hele landet.

Mest læste i dag

Havde du glædet dig til at smide et par grillpølser på grillen i aften? I så fald bør du lige tjekke en ekstra gang, at de ikke er omfattet af denne tilbagekaldelse fra Delika Food Group A/S.

I en pressemeddelelse fra Fødevarestyrelsen lyder det nemlig, at de tilbagekalder et parti grillpølser, da der er gjort fund af salmonella i dem.

Helt konkret drejer det sig som et parti 'Carl Vollstedt Kryddergriller (sommergriller)', der har en nettovægt på 280 gram, en bedst før-dato på enten 26.06.2022 eller 28.06.2022, samt lotnummer, der hedder 23849.

Det omtalte parti grillpølser fra Carl Vollstedt er blevet solgt i Netto-forretninger landet over. Har du købt pølser til grillen i Netto for nylig, er det derfor en god idé, om det er de populære kryddergrillere, der er røget i indkøbskurven.

I og med, at produktet bliver tilbagekaldt som følge af et fund af salmonella, er det naturligvis vigtigt, at du ikke spiser pølserne. Gør du det, er der nemlig risiko for, at du bliver smittet med salmonella.

Er du i tvivl om, hvorvidt du er blevet smittet, vil salmonella oftest vise sig i form af symptomer såsom diarré, mavesmerter, feber, hovedpine. Derudover kan kvalme og opkast også forekomme.

Som regel har sygdomsperioden en varighed på få dage, men kan strække sig til flere uger, Oplever man, at sygdommen bliver alvorlig eller varer længere end et par uger, er det vigtigt at kontakte egen læge eller lægevagten.

Er du blandt dem, der har købt en pakke med Carl Vollstedt Kryddergriller, der er omfattet af tilbagekaldelsen, er rådet fra Fødevarestyrelsen, at du enten leverer produktet tilbage til butikken, hvor det er købt, eller selv kasserer det.

Anbefalet til dig