Svindel mod adskillige danskere: GLS udsender vigtig advarsel

30/01/2024

Lucas Andreas

Foto: PR GLS
Der er i øjeblikket et omfattende svindelnummer i spil.

Mest læste i dag

Hvis du modtager en mail fra GLS skal du være særligt opmærksom i øjeblikket, for der florerer falske mails der forsøger at svindle danskere i øjeblikket. Og det uanset, om du er kunde eller ej. 

GLS gør i en advarsel opmærksom på falske mails, der i øjeblikket florerer. Mailen fremgår som om, at den kommer fra GLS, og sender modtageren ind på en side, hvor kunden skal betale for en vare.

Det er vigtigt at understrege, at GLS ikke driver en "GLS platform" eller en "betalingsservice" til at formidle betalinger for varer mellem købere og sælgere. Enhver henvisning til sådanne tjenester i forbindelse med GLS er falsk og bør behandles med største mistro.

Denne type svindel forekommer ofte i forbindelse med kontakt fra "købere" på diverse salgssider. Alle opfordres derfor til at være ekstra opmærksomme og kritiske, hvis de modtager beskeder eller mails, der refererer til GLS i forbindelse med køb og salg af varer.

For at sikre dig, at du har med den ægte GLS at gøre, anbefales det, at du altid tjekker GLS' officielle kontaktinformationer enten via GLS appen eller på deres website. Har du spørgsmål eller er i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte GLS direkte gennem disse officielle kanaler. Vær sikker og beskyt dine personlige oplysninger mod svindel.

Advarslen fra GLS lyder som følger:

Overstående mail er IKKE fra GLS - Bemærk at linket hører til en falsk GLS side.

GLS har IKKE en "GLS platform" eller en "betalingsservice" til overførsel af betaling for en vare, mellem køber og sælger.

Vær derfor på vagt overfor denne type af svindelnummer, når du bliver kontaktet af en "køber" på forskellige salgssider.

Du kan finde vores officielle kontakt info. på GLS appen og på vores website, hvis du har spørgsmål.

Se herunder et billede af de falske mails:

Foto: GLS/ Mit digitale selvforsvar

Anbefalet til dig