Følg tidens trends og indret med skænke og vitriner

14/5/22 06:40

Valdemar Lind

Annoncørbetalt indhold

Når man skal indrette sin stue eller spisestue med møbler, så er der mange, som overser skænke og vitriner, fordi de forbindes med store og tunge træmøbler, der tager plads og lys i rummet. Men skænke og vitriner nyder i øjeblikket et rigtigt comeback indenfor indretningsdesign, og folk er begyndt igen at få øjnene op for de mange indretningsmuligheder, de to slags møbler giver. Man får nemlig både flotte møbler, der pynter på indretningen, og ekstra opbevaringsplads, som kan være hårdt tiltrængt.

 

Samtidig er er der kommet et væld af forskellige og moderne designs på markedet, som giver både et luftigt og skarpt udtryk i rummet. Her er der udvalgt to forskellige bud på flotte og moderne vitriner og skænke, som vil passe ind i ethvert moderne dansk hjem.

 

Skænken i stuen giver masser af opbevaringsplads

 

En skænk er det perfekte møbel, når man har brug for ekstra opbevaringsplads i stuen. Skænke kommer i et kæmpe udvalg af former, farver og størrelser, og der er derfor gode muligheder for at finde en skænk, der passer perfekt til ens behov. Det gælder uanset, om skænken skal fyldes med bøger eller brætspil, og om den skal hænges på væggen eller stå på gulvet.

 

Samtidig betyder den store variation af designs, at skænken er det optimale møbel at indrette med, når det gælder om at skabe mere opbevaringsplads. Skænken er nemlig designet med fokus på at komplimentere den øvrige indretning. Det er fx tilfældet med en høj skænk fra SQUARE, der er lavet med 3 låger og 3 skuffer i en flot og eksklusiv olieret egetræsfinish. Skænken trækker på den flotte minimalistisk designtrend, og giver også plads til at vise enkelte bøger frem på et par hylder uden låger foran.

 

Vis kunst og rejseminder frem i vitrineskabet

 

Hvis man ønsker at gøre mere ud af at vise sine ejendele frem, så kan man med fordel også overveje at indrette med et klassisk vitrineskab. Igen kan man lade sig inspirere af mærket SQUARE, som har skabt et eksklusivt vitrineskab i massiv smoked eg, der har 6 skuffer, 3 glashylder og 2 glaslåger. Det minimalistiske og naturlige design med fine detaljer sørger for et møbel, som både tiltrækker opmærksomheden i ethvert rum, og som hverken tager for meget plads eller lys i rummet.

 

Med et vitrineskab som et fra SQUARE får man altså den perfekte mulighed for at vise alt fra rejseminder til ens flotte bogsamling frem, og det kan give masser af personlighed og varme til ens hjem. Det gælder især også, hvis man gør brug af et vitrineskab til at vise fx kunst og design, som man har samlet eller lavet gennem årene.

 

Det smarte ved et vitrineskab er, at man på grund af glaslågerne ikke behøver konstant at støve ens ting af – de bliver nemlig beskyttet af glaslågerne. Samtidig er der i de fleste vitrineskabe indbygget skuffer, som man kan opbevare alt det, der ikke lige skal stå fremme, men som dog er nødvendigt i hverdagen. Det kunne være alt fra den klassiske samling af sølvtøj til ladere, tablets og andre elektronisk gadgets, der ikke pynter i hverdagen.