Tjen penge på at sige din mening

22/03/2021

Johnny Thomsen

Foto: Shutterstock
Det lyder måske for godt til at være sandt. Kan man virkelig tjene penge på at svare på spørgsmål om, hvilke produkter man kan lide eller hvilke radioprogrammer man har hørt? Ja, det kan man faktisk.

Mest læste i dag

Denne artikel indeholder affiliate links

Fimaet Norstat er en af Europas ledende leverandører af dataindsamling og de har brug for dine meninger. Her kan du deltage i markedsundersøgelser og meningsmålinger og du bliver belønnet for alle de undersøgelser, som du besvarer.

 

Forskellige typer af undersøgelser

Undersøgelserne kan handle om at evaluere forskellige produktkoncepter, reklamer eller nye mærkevarer. Det kan også handle om mere samfundsrelaterede temaer, som politiske meninger, meninger om dagsaktuelle sager, nyheder og lignende. Det kan også være en mulighed at blive inviteret til at deltage i andre typer studier som f.eks. fokusgrupper og dybdeinterviews.

 

Det er simpelt og du bestemmer

Tilmeldingen til Norstat er nem. Og det samme er deltagelsen i deres undersøgelser.

  • Du tilmelder dig via links her i artiklen
  • Du bliver opdateret når der er nye undersøgelser klar til dig. Det gør du enten via mail eller i en app
  • Du deltager når det passer dig. Undersøgelserne kan udføres når som helst, hvor som helst - på din mobil, tablet eller computer
  • Du forpligter dig ikke til noget. Deltag i de undersøgelser du har lyst og tid til

 

Alle kan være med

Da Norstat forsøger at finde et repræsentativt udsnit af danskerne, opfordres alle til at melde sig til. Uanset om du er ung eller gammel (Dog minimum 15 år gammel), mand eller kvinde, bor i Aarhus eller København, så skal Norstat bruge din mening. Det er ikke alle undersøgelser, du inviteres med til at deltage i, for hver enkelt undersøgelse kræver en bestemt sammensætning af respondenter. Derfor er det også vigtigt, at der er en stor variation af tilmeldte.

Et medlemskab hos Norstat er helt gratis og uforpligtende, og kan afsluttes når som helst.

 

Har du lyst til at lade din mening tælle og samtidigt blive belønnet for at udtrykke din mening? Så tilmeld dig allerede i dag.

Tilmeld dig her

 

 

Anbefalet til dig