3 forslag til, hvordan du blander sport og vennerne

Mest læste i dag

Det er vigtigt at holde gang i det sociale liv og ses med vennerne jævnligt, og sporten er et oplagt emne at samles om. Måske deler I en passion for den samme sportsgren og klub, eller måske skal de andre lære om, hvad det fede er ved netop din favoritsport. Her er i hvert fald tre forslag til, hvad I som vennegruppe kan lave sammen, hvor sport også er involveret.

Spil sammen

Når man snakker om sport, er betting noget, der hænger uløseligt sammen med de største sportsgrene. Det giver mere spænding til kampen og en federe indlevelse for betteren. Er I en vovet vennegruppe, kan I lave bets hos nogle af de bedste bookmakere i danmark, hvor I enten kan prøve at bette sammen eller mod hinanden og se, hvem af jer, der har mest flair for det. Her er det naturligvis vigtigt at finde den bookmaker, der passer bedst til din betting, både når det kommer til odds og udbuddet af sportsgrene. Dog skal I huske ikke at bette alt for store beløb.

Dyrk sport sammen

Som vennegruppe er der noget, der holder jer sammen, og det er ofte sådan noget som fælles interesser. Derfor er det også ofte en god idé at lave aktiviteter, der baserer sig på netop disse interesser, fordi det helt sikkert vil være noget, alle vi være med til. Hvis sporten har været et centralt element i vennegruppen, er det oplagt at begynde at dyrke sporten sammen. Det kan man gøre flere steder, hvis der er tale omnogleaf de mere populære sportsgrene, mens det kan kræve klubmedlemskab at kunne spille på specialisered sportsfaciliteter til de mindre udbredte sportsgrene. Hvis I ikke allesammen er tilhængere af den sammen sportsgren, kan det være oplagt at prøve de forskellige af - det kan være, at I finder en ny sportsgren at være sammen om, der ikke nødvendigvis hedder fodbold eller håndbold.

Se kampe sammen

Lidt i forlængelse af det første forslag, kan I også være fælles om at se sportskampe og turneringer. Det betyder naturligvis ikke, at I behøver at bette på kampen, selvom det ofte gør tingene mere spændende. Kampen i sig selv kan være rigelig med underholdning. I kan gøre en aften eller en dag ud af det og spise sammen før kampen, eller hvis kampen er i udlandet, kan I gøre en rejse ud af det. På sådanne ture lærer man også hinanden godt at kende, og det er bestemt værd at have sådanne oplevelser sammen med sine venner.

Anbefalet til dig