Bygningspulje på 250 millioner kroner blev revet væk – Forbered dig, nu er den tilbage

20/07/2021

Valdemar Lind

Foto: Shutterstock.com
Går med planer om at lave en energirenovering? Nu kan du få del af bygningspuljen på over 250 millioner kroner, som kommer her til september.

Mest læste i dag

Denne artikel indeholder affiliate links           

I april 2021 blev der uddelt tilskud for 250 millioner kroner fra den såkaldte bygningspulje. Den blev revet væk på ingen tid, men nu er den tilbage. Der kommer nemlig en ny bygningspulje til september på omkring samme beløb, som du nu kan få fingrene i, hvis du er forberedt. 

Grunden til at denne pulje er atraktiv er, at du kan få op til 25.000 kroner i tilskud, hvis du vælger at energirenovere til en grønnere løsning. Så ikke nok med at du kommer til at tjene penge på den lange bane gennem et meget lavere el-forbrug, så kan du altså nu også få tilskud til at få den installeret.

Det oplagte valg at få installeret er en varmepumpe, som kan spare dig for mange penge på din el-regning, samt er virkelig miljøvenlig. Kunne du tænke dig at få et tilbud på en varmepumpe, så klik på linket herunder.

Få et gratis og uforpligtende tilbud på en varmepumpe her

Hvad skal du gøre for at få fat i tilbuddet?

Hvis du skal have en del af bygningspuljen, så er der visse krav du skal opfylde. Det første er, at du ikke selv må udføre instalationen af renoveringen. Det skal altså være en professionel håndværker, som skal udføre renoveringen.

For det andet, så kan du ikke ansøge om en del af puljen medmindre du har et eller flere tilbud klar fra en leverandør klar. Det betyder altså, at du allerede nu bør indhente et eller flere tilbud til en renovering.

Vi har heldigvis gjort arbejdet nemt for dig og fundet frem til en sammenligning tjeneste, som kan indhente flere tilbud til dig på samme tid, som du kan have klar når bygningspuljen åbner op for ansøgere her til september.

Det eneste du skal gøre er at klikke på dette link og derefter udfylde dine informationer. Det tager ikke mere end et minut og du får så 4 af de bedste tilbud på markedet sendt til dig. Det er helt gratis og uforpligtende, hvilket betyder at du sagtens kan få tilbuddet uden at gøre brug af dem.

Indhent dit tilbud på en varmepumpe her

Så meget sparer du

Hvis du vælger at skifte dit gamle oliefyr ud med en varmepumpe, sparer du som minimum 30% på din el-regning og i nogle tilfælde mere. Det er altså en enorm besparing, som du kan lave de næste mange år.

Der er heller ingen tvivl om at din boligs værdi vil stige i vejret. Har dit hus et godt energimærke, bliver det også meget mere værd, hvilket du kan drage fordel af til et eventuelt salg i fremtiden eller hvis du blot vil have en højere friværdi.

Så vil du gerne spare på el-regningen og skabe en højere husværdi, så få indhentet fire tilbud idag, så du kan ansøge om et tilskud til september. Det kan potentielt spare og tjene dig for rigtig mange penge.

Anbefalet til dig