Her er de bedste Rosévine til prisen

16/07/2021

Valdemar Lind

Foto: Shutterstock.com
Vi har i samarbejde med Den Sidste Flaske fundet fire Rosevine, hvor du får meget mere end hvad prisen siger. Læs mere her!

Mest læste i dag

Denne artikel indeholder affiliatelinks

Når du går rundt nede i supermarkedet eller andre vinforhandlere, kan det være svært at finde den helt rigtige vin, som både smager godt og du føler at den er alle pengene værd. Ofte siges det at pris og kvalitet hænger sammen, men sådan er det ikke altid, når det angår vine.

Vi har i samarbejde med Den Sidste flaske undersøgt dette dilema, og har fundet fire Rosevine, hvor du får meget mere end hvad prisen fortæller dig. Den Sidste Flaske er en dansk importør af vine, som har mange års erfaringer inden for området. Derfor er vi helt sikre på, at de ved hvad de snakker om.


Her er de bedste Rosevine til prisen

Er du interesseret i at lave et scoop, så skal du læse med her. De fire vine, vi kommer til at præsentere for dig nedenfor, er vine, som har en rigtig høj kvalitet, men med en tilhørende lav pris. Det er altså vine, hvor du får meget mere for pengene, end hvad prisen siger.

Disse vine er bedst ved temperaturer på mellem 5-10 grader og er alle sammen gode til en varm sommeraften.
 

Baglietti N°1 Organic Rosé

Den første vin vi vil præsentere, er en lækker italiens rose, som kommer i vanvittig sexet flaske. Baglietti er kendte for deres rosevine og derfor er denne også at anbefale. Baglietti er også kendt for at lave vine af høj kvalitet og denne vin er ingen undtagelse. Den kan købes idag til kun 89 kr, hvilket er et sandt røverkøb i forhold til flaskens flotte udseende og ikke mindst dens indhold.

Selve vinen har en duft af sommerbær, hvid fersken og citrus. Smagen er pakket med jordbær, citrus og vandmelon, som er kompineret med en balanceret syre og tør finish. Den er perfekt til en lækker sommer aften, og er en rigtig let drikkelig rose, som de fleste kan lide.

Se mere til Baglietti N°1 Organic Rosé her

 

Foto: Annoncør

 

Don Simón Nature Tempranillo Rosé

Den næste Rosevin er fra den spanske producent Don Simon. Selve Don Simon er spaniens største producent af vin, og det er de ikke for sjov. De laver nemlig vine af høj kvalitet og i store mængder, så du kan få dem til lave priser. Den fåes til kun 55 kr. idag, hvilket igen er helt uhørt i forhold til hvad du får for pengene.

Selve vinen har intense noter af røde frugter med citrus og blomster i duften. I munden er den fuld af frugt, harmonisk, afbalanceret og forfriskende. En rigtig lækker vin til prisen, som kan drikkes af de fleste rose-elskere.
 

Se mere til Don Simón Nature Tempranillo Rosé her

Foto: Annoncør

 

Mirabeau Classic Provence Rosé 2020

Den næste vin vi vil præsentere for dig, er en fransk anmelderrost og medaljevindene rosevin. En utrolig lækker vin, som er god til en varm sommeraften. Den vandt i 2019 4 medaljer, som du kan se mere om på nedenstående link. Det betyder altså også, at du for blot 96 kr. får en vin, som skriger af kvalitet af allerhøjeste klasse.

Vinen har aromaer af gul fersken, pære, fresia og jordbær. Den er rigtig lækker ned i gennem ganen, hvor den giver en smag af citrus frugter og er rund og harmonisk.

Se mere til Mirabeau Classic Provence Rosé 2020 her

Foto: Annoncør

Beatrice Collezione Pinot Grigio Rosé DOC 2020

Den sidste vin på programmet er en helt igennem verdensklasse vin fra Amerika. Med en vurdering på 4,4 ud af fem stjerner på vivino, findes der ikke mange rosevine af samme kvalitet, til så lav en pris. Prisen for den vinen er sølle 70 kr, og der er ingen tvivl om, at dette er et røverkøb af en vin.

Vinen har en frisk og intens duft af frugtige aromaer og er specielt domineret af sanser af ananas og jordbær. Når væsken rammer munden, vil du straks smage en frisk citrus smag, som er med til at vinen den perfekte syrebalance.

Se mere til Beatrice CollezionePinot Grigio Rosé DOC 2020 her

Foto: Annoncør

 

Vil du se flere spændene vine, så kører Den Sidste Flaske med et ”Dagens tilbud”. Her finder de en god vin, som tilbyder til en pris langt under markedsværdien. Her er det også muligt at finde nogle rigtig gode vine, til meget få penge. Tjek det ud her.

 

 

 

 

 

 

 

Anbefalet til dig