Hvordan er den perfekte gin for dig? Sådan fandt jeg min

Af: Valdemar Lind

|

05/11/2021

Annonce
Foto:shutterstock
Er du en gin elsker, så har du god grund til at læse med her. Her får du nemlig tippet til at få en gin, der passer lige til din smag.

Mest læste i dag

Denne artikel indeholder affiliate links 

Som en gin elsker, sættes der en stor passion i at finde en god gin og prøve og finde det perfekte match at blande op med. Personligt er tonic vand og lemon nogle helt klare favoritter, men selve gin’en skal også passe dertil.

Efterhånden er der blevet smagt mange forskellige Gin gennem tiden, og der er blevet udpeget nogle klare favoritter. Intet er dog perfekt, og blev der søgt på muligheder til at give min gin et lille twist og resultat var særdeles positivt.

Sådan fandt jeg min perfekte gin

I min søgen stødte jeg på ”Do your Gin” kittet. Dette var et kit, hvor jeg sammen med min favorit gin, kunne give den et twist, med de smagsvarianter jeg kunne lide.

Straks fangede det interesse, da jeg nu kunne lave lige præcis den Gin jeg gerne ville have, med de smagnuancer og aromaer der falder min smag ind.

I ”Do your Gin” kittet, finder du to tomme flasker, med tilhørende 12 forskellige krydderier, en tragt og opskrifter på gode Gin’s.

Personligt er en af mine favorit Gin’s Tanqueray London dry Gin, som både er økonomisk fornuftig, samt har en rigtig god smag, perfekt til mit forsøg om den perfekte Gin.

Jeg startede med at hælde Gin’en i flasken. Herefter udvalgte jeg nogle af de kryderrier, som jeg godt kunne lide. Her blev der valgt enebær, citrus, kardemomme og laurbær.

Enebærene fik 24 timer i væsken, så Gin’en fik en flot rød farve og en lidt sødere smag. Herefter blandede jeg de resterende kryderrier i, hvor de også fik lov til at stå i 24 timer. Det er dog ikke nødvendigt at kryderrierne er i så langtid inden drikkelse.

Få dit Gin kit her

 

 

Sådan blev min Gin

Det var en fantastisk oplevelse at smage sin egen Gin. Smagen af mine kryderrier, var helt perfekt og den kunne næsten drikkes rent. Smagen af den tørre gin og de mange aromaer og smagsnuancer, gjorde at det var en fantastisk oplevelse. Samtidig med det, kunne den både drikkes til tonic vand og lemon.

Læs mere om ”Do your Gin” og overrask dine venner eller din familie, med en ”hjemmelavet” Gin, som har en smag af dine favorit smagsnuancer.

Sættet kan bruges flere gange og der kan laves flere forskellige flasker, hvis du positionere dine krydderier.

Køb dit ”Do your Gin” her

 

Anbefalet til dig