Se hvor meget din boligværdi er steget under covid-19

21/10/21 13:32

Valdemar Lind

Foto: Shutterstock.com
Der kan være store gevinster at hente, hvis man vælger at sælge sin bolig nu. Se her, hvordan du får en boligvurdering - helt gratis.

Denne artikel indeholder affiate links 

Finansministeriets seneste udgave af Økonomisk Redegørelse belyser boligprisernes vækst over de seneste år. Her kan man konkludere, at boligmarkedet er i stor fremgang, da pandemien har ført til en stigende boligefterspørgsel og dermed en markant stigning i boligpriserne, som oven i købet forventes at ligge på sit højeste siden 2006. 

Det er særligt gældende for København By og omegn, hvor priserne i forvejen lå på et højt niveau. 

Den stigende efterspørgsel sker på baggrund af pandemiens restriktioner og mere hjemmearbejde, da vi nu tillægger det at bo godt og have mere plads en højere værdi.

Det kan godt være, du ikke går med overvejelser om at sælge din nuværende bolig eller købe en ny, men det kan stadig være spændende at se, hvor meget din boligværdi er steget. I så fald tyder det på, at det kan være et godt tidspunkt at sælge.

Se hvor meget din bolig er værd her

 

 

Få 3 gratis boligvurderinger

Det behøver hverken at være dyrt eller besværligt at få vurderet din bolig. Faktisk har du mulighed for at få en ejendomsvurdering fra de bedste ejendomsmæglere helt gratis.

På hjemmesiden gratisboligvurdering.dk, får du ikke bare én men tre gratis boligvurderinger fra forskellige ejendomsmæglerkæder, og du kan derfor være sikker på, at de tilbud du modtager er brede. Dette vil spare dig en masse tid, og kan i sidste ende spare dig mange penge, når du skal vælge den rigtige ejendomsmægler.

Du skal kun bruge to minutter af din tid på at udfylde en formular med dit navn, adresse, postnummer, e-mail og telefonnummer. Derefter vælger du de ejendomsmæglerkæder du ønsker skal vurdere din bolig, og du vil efterfølgende blive kontaktet med tre uforpligtende tilbud.


Få dine gratis boligvurderinger her