Sådan holder du indbrudstyven væk fra hjemmet i sommerferien

12/7/21 07:00

Valdemar Lind

Foto: Shutterstock.com
Sommerferien står for døren, og selvom de fleste af os kommer til at tilbringe den inden for landets grænser, bør vi stadig have indbrudssikring af hjemmet i baghovedet. For hvem har lyst til at vende retur fra ferie til et gennemrodet hjem? Læs med her og få en række gode råd til indbrudssikring af dit hjem.

Denne artikel indeholder affiliatelinks

Sommerferien er for de fleste lige om hjørnet, og det er skønt. Knap så skønt er det dog, hvis du efter et par uger i sommerhus eller under sydens sol vender hjem til en bolig, som er blevet raseret af indbrudstyve.

Derfor er der nogle forhåndsregler, du kan gøre brug af, når du forlader dit hus. Det handler bl.a. om at aflåse hjemmet forsvarligt, at få hjemmet til at se beboet ud, at gøre brug af nabohjælp, at være opmærksom på uregelmæssigheder omkring boligen og ikke mindst at anskaffe en alarm.

En tyverialarm med direkte forbindelse til en vagtcentral er nemlig et rigtig godt middel i indbrudssikringen. Med en overvåget alarm er du sikker på, at politiet bliver kontaktet, og at der bliver sendt en vagt til din adresse, hvis en tyv alligevel beslutter sig for at bryde ind i dit hjem, når du er på sommerferie i ind- eller udland. Skynd dig at tage Verisures uforpligtende alarmtest for at få at vide, om du er bosat i et udsat område, og om det vil være fornuftigt at få en alarm installeret hos dig.

Tag alarmtesten her

Selve testen tager ca. 1 minuts at gennemføre.