Spar op til 10.000 kroner på din forsikring: Se hvor mange penge DU kan spare her

Af: Valdemar Lind

|

09/11/2021

Annonce
Foto: Shutterstock
Betaler du for meget for din forsikring? Nu er der en simpel måde, hvorpå du kan finde ud af om du kan spare penge på din forsikring, og det kan du gøre her.

Mest læste i dag

Indeholder affiliate links

22 procent sparer af folk der tager et forsikringstjek sparer mellem 8-10.000 kroner årligt.

Du kan nemt komme til at smide penge ud af vinduet på forsikringer og måske endda langt flere end du behøver. Har du lyst til at få samme dækning til en lavere pris i dag, så læs mere her.

Klik her og find ud af hvor mange penge du kan spare på din forsikringer her

Uanset om det er din bilforsikring, husforsikring, ulykkeforsikring – eller en helt anden forsikring du har, så kan der være penge at spare.

Igennem tjenestetorvet.dk, kan du helt gratis få 3 tilbud på en billigere forsikring.

Det eneste du skal gøre er at udfylde en formular, hvor du derefter bliver kontaktet. Det er helt gratis og kan du ikke lide tilbuddet, kan du blot takke nej. Det er helt op til dig.

Indhent dine uforpligtende tilbud på forsikringer her

 

Spar flere 1.000 kroner

I gennemsnit spares der 3100 kr. gennem brugen af tjenestetorvet, og 22 procent af deres kunder sparer altså mellem 8-10.000 kroner årligt. Det er penge, du kan bruge meget andet sjovt end at give dem til dit forsikringsselskab.

Det er både nemt og gratis, og det kan være det ender med at du kan spare op til 10.000 kroner årligt på dine forsikringer.

Tjenestetorvet har indhentet mere end 300.000 tilbud til danskerne og samarbejder med store og små forsikringsselskaber.
 

Klik her og find ud af hvor mange penge du kan spare på din forsikringer her

Anbefalet til dig