Efter 8 år i sin families trygge hjem bliver hund pludselig efterladt på et dyreinternat

Dyr
Foto: TikTok
Efter otte år hos sin familie fandt hunden Max pludselig sig selv alene og forladt på et dyreinternat.

Lige nu læser andre også

En TikTok-bruger ved navn Sarah Brown delte den 6. juli en video af Max, hvis hjerteskærende historie har rørt mange verden over. I videoen, der har fået over 2,2 millioner visninger, ses Max sidde sammenkrøbet og med triste øjne på et dyreinternat i Philadelphia. 

Hans triste øjne og kropssprog taler deres eget tydelige sprog: Han er bange, forvirret og ensom.

Det skriver Newsweek.

Sarah Brown, som arbejder på dyreinternatet, forklarer, at Max' tidligere ejere opgav ham på grund af "uventede boligændringer". Max, der indtil for nyligt var en del af familien, siden han var en lille hvalp, er pludselig blevet kastet ind i en ukendt og skræmmende verden.

Denne historie er desværre ikke unik. Ifølge American Society for the Prevention of Cruelty to Animals kommer 6,3 millioner kæledyr ind på amerikanske internater hvert år. Det svarer til et gennemsnit på 17.260 om dagen. 

Hvert år bliver omkring 920.000 dyr, som er blevet indleveret på dyreinternater, aflivet. Internaterne arbejder hårdt på at reducere disse tal ved at fremme adoptionskampagner, steriliseringsprogrammer og adfærdsrehabilitering.

Reaktionerne på TikTok-videoen har været overvældende. En TikTok-bruger skrev: "Jeg kan bare ikke forestille mig at elske et kæledyr i 8 år og så smide det væk, som om det var ingenting, efterlade det forvirret og bange." 

Selvom Max' historie er trist, er der håb i horisonten. Der er allerede kommet en potentiel familie, der gerne vil adoptere ham, så hvis alt går efter planen, vil Max snart finde et nyt hjem fyldt med kærlighed og tryghed.

Anbefalet til dig