Nuttedhed-overbelastning: 13 pandaunger leger sammen for første gang

27/09/2023

Nicolai O. Haugsted

Dyr
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Den stod på sjov og leg, da pandaungerne prøvede deres nye legeplads i reservatet.

Mest læste i dag

En skare af mere end tolv nuttede pandaunger samledes i Kina for at sprede glæde og ønske deres fans et strålende nytår.

Dette hjertevarmende øjeblik blev fanget på video, da de små pandaer, omhyggeligt båret af dedikerede personalemedlemmer, blev præsenteret for en smukt dekoreret legeplads for deres allerførste offentlige eventyr.

Optagelserne viser de legesyge unger, der ivrigt udforsker deres specialdesignede område, alt imens personalet står klar med flasker fyldt med mælk for at sikre, at de små pandahjerter er glade og tilfredse.

Alle disse kæmpepandaunger, herunder fire sæt tvillinger, kom til verden i sommeren-2022 i Chengdu Research Base of Giant Panda Breeding i Sichuan-provinsen i Kina.

Deres legesyge og sunde tilstand er en hjertevarmende indikation af de bevaringsindsatser, der er blevet iværksat for at beskytte denne skrøbelige art.

De kinesiske myndigheder har etableret flere gigantiske pandareservater, og sådanne bevaringsprojekter har spillet en afgørende rolle i at øge pandaernes bestand i de seneste årtier.

Du kan se videoen med de legesyge bjørneunger her:

Anbefalet til dig