Fra køkken til krimi: James og Anette Price debuterer som krimiforfattere

Kendte
Klavs Bo Christensen/Herognu/Ritzau Scanpix
Klavs Bo Christensen/Herognu/Ritzau Scanpix
Snart kan parret skrive en ny titel på CV’et.

Mest læste i dag

I en uventet drejning væk fra gryder og pander til bloddryppende plot og kriminelle gåder, har den folkekære tv-kok James Price og hans hustru, Anette Price, besluttet sig for at begive sig ind i litteraturens verden. 

Det skriver Billed-Bladet.

Deres nye projekt, som uden tvivl vil fange både madentusiaster og krimifans, blev for nyligt afsløret på Instagram, hvor James Price delte nyheden sammen med en pressemeddelelse fra Gutkind Forlag.

James Price, bedst kendt for sin kulinariske ekspertise og musikalske talenter, vil nu også kunne kalde sig krimiforfatter. Sammen med Anette Price har han nemlig forfattet en krimi med den spændende titel "Det røgede lig", der forventes at udkomme den 7. oktober.

"Det røgede lig" er sat i den idylliske, men mystiske kulisse af Bornholm. Her starter fortællingen med fundet af en myrdet mangemillionær i Gudhjem Røgeri.

Hovedkaraktererne, den madelskende efterforsker Michael Bjørnholt og hans kollega Anna Lind, kastes ud i et eventyr fyldt med mad, mord og mystik.

Som debuterende forfattere har parret formået at skabe en roman, der uden tvivl vil overraske mange af deres fans. Forventningerne er høje, og mange vil utvivlsomt glæde sig til at dykke ned i den nye verden, som Anette og James Price har skabt.

Så om du er til lækker mad eller nervepirrende krimihistorier, kan "Det røgede lig" meget vel blive din nye yndlingsbog til efteråret. Forbered dig på en uforglemmelig tur til Bornholm, hvor mordmysterier og gastronomi går hånd i hånd.

Anbefalet til dig