Prins Louis stjal rampelyset med ansigter og dans: Mundaflæser afslører nu, hvad han sagde

Af: Liva Høyberg

|

19/06/2024

Kendte
Foto: Kensington Palace
Foto: Kensington Palace
Den lille prins havde tydeligvis en fest. Se videoen her.

Lige nu læser andre også

Prins Louis formåede virkelig at stjæle rampelyset under 'Trooping the Colour' med sine sjove grimasser og dansetrin. På Buckingham Palace balkon samledes den britiske kongefamilie for at fejre den officielle fødselsdag for den britiske regent, Kong Charles III.

Den lille prins kunne tydeligvis ikke stå stille, når musikken spillede, og hans reaktioner vakte opmærksomhed. Hvad prinsen præcist mumlede under eventet, har længe været en gåde, men nu har en mundaflæser tyder ordene.

Det skriver VT

Under overflyvningen syntes Prins Louis at være fascineret af jetflyenes farverige opvisning, og ifølge læbeaflæseren Gaby Lane, vendte Louis sig mod sin far, Prins William, og udbrød: "Far, far, se alle de farver!"

Mor, Catherine, der også kendt som Kate Middleton, er formentlig vant til sønnens energi, smilede og forklarede ham, at flyene var "spredt ud," fortæller Lane til The Sun.

Louis forbløffelse og optur fortsatte dog.

Under nationalsangen talte han også med sin storesøster Charlotte, der virkelig gjorde sit bedste for at få sin lillebror til at opføre sig eksemplarisk – som storesøstre nu gør.

Lane fortæller, at Charlotte blandt andet bad Louis om at "tage hænderne ned." Familien overværede den ceremonielle parade ved Horse Guards Parade, hvor Louis med stor fornøjelse dansede til Scots Guards' march.

Charlotte var dog ikke lige så begejstret som publikum for Prins Louis' dansetrin og bad ham om at holde op og se på paraden i stedet.

Men Prins Louis var ikke helt enig: "Det gider jeg ikke" hvortil Charlotte strengt svarede: "Gør, som du får besked på." Louis svarede derefter blot: "Nej," ifølge Mirror.

" Se, mor!"

Et andet fint øjeblik fra begivenheden var, da Louis og Catherine kørte ned ad The Mall i en hestevogn. En dybt forbløffet Prins Louis pegede ud over den store menneskemængde og sagde: "Se derovre, mor," hvortil Catherine svarede: "Ja, se lige der."

Se den sjove video af Prins Louis nedenfor:

(Artiklen fortsætter)

Stort bifald

Tilbage i marts kom det frem, at Prinsesse Kate, var under behandling for en ukendt form for kræft, efter at hun tidligere på året havde gennemgået en operation i maven.

Dagen inden arrangementet delte Catherine en opdatering om sit helbred med sine følgere og bekræftede, at hun ville deltage i Trooping the Colour. Prinsesse Catherine blev derfor mødt med begejstrede klapsalver fra de opmuntrende tilskuere, der har omfavnet hende i den svære tid.

Anbefalet til dig