Sæt tøjklemmer på din kniv: Se så hvad der sker

12/02/2024

Jesper Bengtson

Foto: YouTube
Det kan virke skørt at sætte tøjklemmer fast på sin kniv, men det er faktisk genialt.

Mest læste i dag

Hvis du nogensinde har oplevet, at dine køkkenknive er blevet sløve og undret dig over, hvordan du kan gøre dem skarpe igen uden at skulle bruge en formue på en knivsliber, så er du kommet til det rigtige sted.

En innovativ metode til at løse netop det problem har set dagens lys, og metoden kræver ikke mere end helt almindelige tøjklemmer og et stykke sandpapir.

Metoden bruger tøjklemmer som et effektivt værktøj til at skærpe dine knive. Der er dog lige én ting du skal have ordnet, før du kan gå i gang.

Du skal nemlig have sat sandpapir fast ved tøjklemmens åbning, hvilket kan ordnes med en helt almindelig lim.

Hvis du er i tvivl om, hvad der menes, kan du se metoden blive udført i videoen i bunden af artiklen.

Når det er gjort kan du blot placere knivens blad mellem din tøjklemme og forsigtigt trække den frem og tilbage omkring 30-40 gange. Derved bliver din kniv skarp igen med et snuptag.

Metoden er især nyttig for dem, der står med en kniv, der har mistet sin skarphed, og som ønsker en hurtig og billig løsning.

Det beviser, at man med lidt kreativitet kan omdanne hverdagens genstande til nyttige redskaber, der er guld værd i kampen mod dagligdagens udfordringer - som i dette tilfælde er sløve knive.

I videoen herunder kan du se metoden blive udført.

Anbefalet til dig