Eksperter afslører: Det bedste burgerhack, der findes

Mad
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Med dette hack får du en endnu mere smagfuld burger.

Mest læste i dag

Mange danskere vælger en burger, når de sat sig for, at de skal have take-away. Hvis du er blandt dem, der kan lide en god, snasket og smagfuld burger, bør du læse med her. 

Burgerkæden Fat Hippo har afsløret et must-know hack, der vil ændre den måde, du spiser burgere på, inspireret af Stranger Things. 

Over-bollen af en burger er tykkere end under-bollen og kan derved absorbere mere af burgerens juice, sauce og smag.

Det skriver Wales Online

Hvis du spiser burgeren på hovedet, sikrer det, at mere ender i munden i stedet for på tallerkenen.

'Upside Down Burger Hack'

Burgerhacket bliver kaldt 'Upside Down Burger Hack', som er inspireret af serien Stranger Things og dets alternative 'Upside Down'-dimension.

I den første sæson af Stranger Things siger Jonathan Byers til sin bror, Will Byers, "du skal ikke kunne lide ting, fordi folk fortæller dig, at du skal det", og det er sådan, du skal tænke, når du spiser din burger. Det mener Fat Hippo.

Det gode ved det er, at du ved at gøre det modsatte - som er at vende burgeren på hovedet, får en endnu mere smagfuld burger.

"Vi bruger et forhold på 60:40, når vi skærer låget og bunden af ​​boller. Dette gør det muligt for saften fra burgeren at blive absorberet i det tykkere stykke af vores brioche, når du bruger det omvendte hack," siger Dickie Nelson, Executive Chef hos Fat Hippo.

Ifølge Dickie Nelson er 'Upside Down Burger Hack' det bedste, der findes.

Anbefalet til dig