Michael får vanvittig ide: Kommer bøf i opvaskemaskinen - du gætter aldrig resultatet

29/10/2022

Henrik Rothenbücher

Mad
Foto: Privatfoto
Det er nok de færreste der har smidt en bøf i opvaskemaskinen - men det har Michael.

Mest læste i dag

En amerikansk reporter har afsløret en ny måde at tilberede en bøf på.

Men lige før du skynder dig ud for at købe nye BBQ madlavningsmaterialer, har du sikkert allerede alt, hvad du har brug for.

Vi kan godt afsløre, at det næppe blive din forestrukne måde at lave en bøf på, men intet destomindre er det underholdende at se, hvordan CBS News-korrespondenten Michael George formår at stege et almindeligt stykke kød i en opvaskemaskine.

Ja, du læste rigtigt. I en opvaskemaskine. 

Han viste sine følgere på Twitter, hvordan han gjorde det, og det virker ret nemt (hvis du altså har tiden til det)

Reporteren tog en saftig bøf op, derefter forsejlede han den i en plastikpose med en vacumpakker. Den vakuumforseglede bøf blev derefter smidt ind i opvaskemaskinen.

Vildt resultat 

En video, der blev lagt ud på hans sociale mediekonto, viser, hvordan bøffen blev lagt i den øverste skuffe, og maskinen blev sat til 96 minutter.

Den vakuumforseglede pose sikrer, at kødet ikke får masser af vand og andre mulige forurenende stoffer på sig, mens varmen og dampen giver det perfekte miljø til at tilberede det.

Men desværre klarer opvaskemaskinen ikke alt arbejdet.

Michael afslørede, at han stadig var nødt til at smække det på panden sammen med nogle hvidløg og urter for at få det til en perfekt medium rare-bøf.

Han sagde dog, at den kun var på panden i to minutter for at sikre, at ydersiden fik en ordentlig skorpe.

Folk blev godt og grundigt imponeret over madlavningen, men omvendt så tager det væsentligt længere tid, samtidig med, at der skal bruges en hulens masse vand i processen.

Så det er hverken tids- eller vandbesparende.

Det er ikke Michael, der formår at tilberede mad på anderledes måder.

Tidligere har en mand tilberedt en pizza i en bil, der stod placeret midt i solen, mens en anden har tilberedt en bøf ved at smide den ned i en brødrister.