10-årige Sara blev fundet dræbt: Nu leder politiet efter hendes far

Foto: Surrey Police
Foto: Surrey Police
Den kun 10-årige pige blev fundet dræbt i sit eget hjem. Nu har politiet sat jagten ind på hendes far.

Mest læste i dag

Politiet har sat gang i en international jagt på en mand, der er mistænkt for at stå bag drabet på sin egen datter.

Den blot 10-årige Sara Sharif blev fundet dræb af politiet i Surrey i Storbritannien den 10. august. Det er blevet meddelt, at hun blev fundet dræbt i sit eget hjem.

Politiet har siden da været på jagt efter gerningsmanden bag den forfærdelige handling.

Og ifølge Sky News har dette medført, at de har vendt blikket mod Pakistan. Her forsøger politiet at anholde en mand i den østlige Punjab-provins, som sættes i forbindelse med drabet på den lille pige.

Tidligere er det kommet frem, at Saras far, Urfan Sharif, stedmor, Beinash Batool, og onkel, Faisal Shahzad Malik, alle rejste til Pakistan dagen før, at den 10-årige blev fundet dræbt.

B.T. skriver, at politiet i Surrey har efterlyst alle tre personer i forbindelse med sagen. Det er ikke blevet kommunikeret ud, at de er mistænkte. Det lyder blot, at de er interesseret i at tale med dem i forbindelse med drabet.

Nu lyder det, at politiet i Pakistan er blevet involveret i sagen. De forsøger angiveligt at anholde den 41-årige Urfan Sharif. Det har dog vist sig at være sværere end først antaget, da han ifølge pakistanske politi er gået i skjul.

Det er endnu ikke blevet fastslået, hvad der kostede den kun 10-årige Sara livet.

Hvad obduktionen dog har vist er, at hun var blevet udsat for flere og meget omfattende skader. Ydermere fremgår det af rapporten fra obduktionen, at hun sandsynligvis er blevet påført skaderne over en længere periode.

Sky News skriver også, at det var Urfan Sharif, der den 10. august ringede til alarmcentralen. I dette opkald udtrykte han bekymring for sin ældste datters sikkerhed. De nøjagtige detaljer fra samtalen er dog ikke blevet afsløret.

Anbefalet til dig