30-årig mand havde noget af en aften foran sig - men den blev ødelagt efter hans tur i Bilka

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Turen i Bilka gik ikke som planlagt.

Mest læste i dag

Medarbejderne i de danske dagligvarebutikker er hver dag vidne til lidt af hvert.

Det kan enten være gode episoder, der sætter et smil på medarbejdernes læber, men af og til udsættes de også for bedrageri eller direkte voldsomme episoder.

En 30-årig mand blev fredag kort efter middag involveret i en ubehagelig episode i Bilka, hvor han blev sigtet for butikstyveri.

Det så udefra ud til, at den 30-årige herre havde noget af en aften foran sig, da han forsøgte at snige sig ubemærket forbi kassen med syv flasker vodka, som han prøvede at undgå at betale for.

Det skriver Dagbladet Holstebro-Struer.

Dog blev han afsløret af opmærksomt personale, der handlede hurtigt og tilbageholdt manden, indtil politiet ankom til stedet.

Dramaet udspillede sig i Bilka i Holstebro, og de syv flasker, den 30-årige mand havde forsøgt at stjæle, havde en samlet værdi på 973 kroner.

Efter politiets ankomst blev den 30-årige mand sigtet for butikstyveri, og hans ulovlige forsøg på at tilegne sig syv flasker vodka blev nøje dokumenteret.

Efter afhøringen blev han dog løsladt igen, men sagen vil nu gå videre i retssystemet, hvor han må stå til regnskab for sine handlinger.

Anbefalet til dig