32-årig mand røg en cigaret i sin bil på Nettos p-plads: Få sekunder efter lå han på jorden

19/10/2023

Jesper Bengtson

Foto: Shutterstock
Fra det ene sekund til det andet blev manden fået ud af sin bil.

Mest læste i dag

En bilrejse over den dansk-tyske grænse tog en uventet drejning for en 32-årig mand fra Nyborg tidligere i år.

Det var den niende februar, at episoden fandt sted, og han er nu blevet stillet for retten, da politiet har anklaget ham for tre forhold, der involverer en cigaretskod, besiddelse af hash og en kontroversiel episode på en parkeringsplads ved Netto.

Det skriver JydskeVestkysten.

Det hele startede, da den 32-årige kastede et cigaretskod ud af vinduet, hvilket trak politiets opmærksomhed. 

Dette førte til en ransagning af bilen han sad i, hvor politiet fandt 24,6 gram hash i hans lomme.

Manden blev derefter anholdt, men manden og hans kæreste fik lov til at køre ind i Danmark, hvor de parkerede ved Netto i Tønder. 

Her begyndte en kontroversiel episode mellem manden og betjentene fra grænsekontrollen, som havde fulgt den 32-årige mand og hans kæreste til Netto-butikken. 

Herfra er historierne forskellige. Anklageskriftet hævder, at den 32-årige brugte stærke skældsord som ‘magtliderlige svin’, ‘fuck dig’ og ‘du er en fucking idiot’ mod betjentene.

I retten hævdede den 32-årige mand, at han sad i sin bil og røg en cigaret, inden han blev revet ud af køretøjet. Han beskrev betjenten som voldelig og benægtede at have brugt skældsord.

En politikadet, der var vidne i sagen, fortalte i retten, at de havde kontaktet den 32-årige ved parkeringspladsen. 

Han beskrev en anspændt situation, hvor den 32-årige mand blev vred, og der blev derfor brugt magt for at kontrollere ham.

Da den betjent, der havde håndteret den 32-årige, skulle afgive sit vidneudsagn, stod retssagen stille. 

Han var uforklarligt fraværende, hvilket irriterede dommeren. Forsvareren protesterede mod en udsættelse, men afgørelsen blev udskudt alligevel.

Den tiltalte må nu vende tilbage til Nyborg, mens han nu skal vente på at retssagen bliver genoptaget på et andet tidspunkt.

Anbefalet til dig