Ældre kvinde fra hovedstaden vandt 1 million kroner i Lotto: Nu skal hun have sat krydser på bucketlisten

Foto: Danske Spil
Foto: Danske Spil
Hun er ikke i tvivl om, hvad pengene skal bruges på.

Mest læste i dag

En ældre kvinde – i sin bedste alder – har fået travlt, efter at hun vandt 1.000.000 i Lotto: Hun har fyldt sin kalender op med alle de ting, hun altid har drømt om at gøre.

Der gik ikke længe fra en ældre kvinde fra Region Hovedstaden havde vundet en million kroner i Lotto – til hun begyndte at bruge af dem.

Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Kvinden var nemlig usædvanligt godt forberedt på situationen.

”Ja absolut! Jeg har lavet lister om, hvad jeg ville gøre, hvis jeg vandt i Lotto, så jeg havde allerede en ’bucketliste’,” siger kvinden og opremser så en række oplevelser, hun vil opleve, en lang række lande, hun vil besøge og en lang række ting, hun vil købe.

Udtrykket ’bucketliste’ kommer fra engelsk og betyder groft sagt en liste over de ting, man gerne vil nå i livet, og selv om det ikke er længe siden, at kvinden vandt pengene, har hun allerede sat hak ud for flere af punkterne på listen.

Hun har købt en del af de ting, hun ønskede sig, og hun har brugt en stor del af gevinsten på billetter til fjerne rejsemål:

”Ja, der er ryddet helt ud på listen. Nu står der ikke kun, hvor vi vil hen, nu står der også, hvornår vi tager af sted,” siger hun.

Udover fjerne rejsemål og ting og sager, så skal nogle af pengene også gå til de voksne børn – selv om de ikke ville have noget.

”De har selvfølgelig sagt, at de ikke vil have noget; at vi skulle bruge pengene på os selv, men jeg har nu alligevel givet dem lidt,” fortæller hun.

Kvinden regner med, at hun stadig har omkring halvdelen af gevinsten tilbage, men nu tager hun lige et pusterum og overvejer, hvor på listen, hun vil sætte sine næste hakker.

”Nu tænker jeg mig lige om, men jeg er god til at realisere mine planer og pengene skal nok blive brugt. Jeg har lært at sætte pris på hverdagen og på livet. En stor gevinst som denne her gør, at de drømme, man har, de godt kan realiseres. Jeg behøver ikke sige, at jeg gør det, når jeg bliver 78. Nu kan jeg gøre det nu,” siger kvinden.

Der er dog også ting på listen, som kvinden ikke har råd til at gennemføre nu, selv om hun har vundet en million - og derfor fortsætter hun med at spille Lotto.

”Jaja, jeg er den fødte optimist. Jeg har et lyst sind, og min kop er altid halvt fuld. Og det skal nok gå alt sammen, og jeg vinder sikkert igen,” siger hun med et grin.

Anbefalet til dig