Ansat i Rema 1000 fangede tyv - men hvad der så skete, fik den ansatte til at slippe tyven omgående

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Pludselig tog situationen en chokerende drejning.

Mest læste i dag

To unge drenge, der anslås at være omkring 16 år gamle, formåede at slippe af sted med et butikstyveri i Rema 1000 på Havnegade, på trods af at de blev opdaget af personalet.

Det hele udspillede sig onsdag formiddag, da de to drenge trådte ind i butikken og snuppede en Monster energidrik uden at betale for den.

Det skriver Fyens Stiftstidende.

Situationen tog en dramatisk drejning, da en ansat besluttede at gribe ind og forsøge at tilbageholde tyvene. Udenfor supermarkedet nær nogle basketball-baner, lykkedes det medarbejderen at få fat i den ene af de unge drenge.

Kampen for at tilbageholde ham eskalerede, da drengen forsøgte at frigøre sig, mens den ansatte holdt fast i hans jakke for at forhindre ham i at undslippe.

Det blev imidlertid endnu mere dramatisk, da den anden dreng så begyndte at true medarbejderen.

Drengen greb ned i sin lomme, som om han kunne have et farligt objekt i den, hvilket fik medarbejderen til at opgive forsøget på at tilbageholde kammeraten.

Fyns Politi har endnu ikke offentliggjort et detaljeret signalement af de to drenge.

Dog oplyser politiet, at de undersøger muligheden for at få adgang til videoovervågningsmateriale fra området, som potentielt kan bidrage til efterforskningen af denne usædvanlige episode.

Anbefalet til dig