Brugte 2.500 kroner på sin haltende hunds dyrlægeregning: Nu griner alle af ham

14/8/22 18:15

Henrik Rothenbücher

Foto: Privat
Der var intet galt med Russels hund, som han ellers brugte 2.500 kroner på at få til dyrlægen. Russel troede dog, at den var helt gal.

Russell Jones opdagede forrige år, at hans hund, en 10-årig lurcher, haltede på den ene pote. 

Som enhver anden ansvarlig hundeejer tog han derfor hunden med til en dyrlæge for at få den undersøgt, og det var ikke en helt billig fornøjelse.

I et opslag, som Jones lavede i facebookgruppen 'Lurcher Link Rescue Chat' har han således afsløret, at det kostede ham hele £300 (næsten 2.700 kroner), fordi hans elskede hund blandt andet skulle røntgenfotograferes. 

Røntgenfotograferingen og en undersøgelse var dog heldigvis det eneste, som Jones skulle betale for, da hunden ikke havde brug for behandling. 

Det har Jones forklaret i opslaget, hvor han skrev: "Kostede mig £300 i dyrlægeregninger og røntgenbilleder, intet galt bare sympati. Elsker ham."

Det viste sig nemlig, at Jones' elskede hund ikke fejlede noget som helst.

Den havde bare sympati for og efterlignede sin ejer, som tidligere havde brækket anklen og derfor havde sit ben i gips og gik med krykker.

Foto: Privat

Foto: Privat

Det skøre syn er blevet foreviget på en video, som Jones også har delt i facebookgruppen. Se den ved at trykke her.

Videoen blev optaget allerede i juni 2020 af Jones' kæreste, Michelle, men gik først viralt, da han selv delte den i den omtalte facebookgruppe senere. 

Her har den fået mange tusinde visninger og er i skrivende stund blevet delt næsten 60.000 gange.