Bryllup "saboteret" af nabo: Starter plæneklipperen bedst som bruden ankommer

17/09/2023

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock
Et pars udendørs bryllup blev “ødelagt”, efter at en knap så venlig nabo begyndte, at slå sin græsplæne, netop som bruden gik ned ad gangen og sørgede for, at man ikke kunne høre deres løfter.

Mest læste i dag

Et bryllup i baghaven plejer at betyde rolige, intime rammer for et par til at sige “Ja”, og ideelt set, ville de eneste lyde, være blidt svajende træer og romantisk musik.

Desværre, for et par, blev deres løfter fuldstændig overdøvet af en ubetænksom nabo, som de hævder begyndte, at slå hendes græsplæne, netop som bruden tog sine første skridt ned mod hendes kommende mand. 

Foto: TikTok / @vampyyric

En anonym bryllupsgæst har nævnt, at den såkaldte “Karen”, målrettet startede sin plæneklipper, bedst som brudens sang begyndte at spille, i et forsøg på at sabotere bryllup og fortsatte med at klippe under hele ceremonien. 

Ifølge gæsten, forsøgte de, at bede hende om at stoppe, men hun var ikke særlig venlig og ignorerede blot deres bønner om, at stoppe. 

Støjen var så høj, at hun og andre gæster ikke engang kunne høre parrets løfter blive udvekslet. 

Foto: TikTok / @vampyyric

Da gæsten delte optagelserne på TikTok, skrev gæsten, der går under brugernavnet @vampyyric

“Nogle mennesker er bare så elendige” og forklarede hendes følgere, at der altså ikke var nogen der havde generet hende. 

Hun nævner også, at den unavngivne kvinde råbte af dem på et tidspunkt.

Optagelserne af brylluppet er siden gået viralt og lyden af plæneklipperen kan høres hele vejen igennem. 

Videoen slutter med et klip af naboen, der pakker støjende sammen og går væk, tilsyneladende uden nogen skyldfølelse over det postyr hun skabte.

De der har set videoen, har svært ved at tro, at nogen ville gøre sådan noget og har spekuleret på, hvad der muligvis kunne være gået galt mellem naboerne, siden hun kunne finde på, at handle på en sådan måde.

Men som mange har skrevet i kommentarerne, så uanset om de alle har det godt sammen eller ej, vil den form for opførsel under alle omstændigheder være uacceptabel.

En person skrev: 

“Jeg forstår ikke, hvordan nogen kan være så ondskabsfuld. Det er virkelig trist at se på.”

En anden skrev:

“Jeg kan ikke engang se det. Og kvinden kiggede flere gange over på brylluppet, hun vidste hvad hun lavede!”

Nogle råder de nygifte til, at tage hævn ved at høre højt musik eller tage undervisning i trommer, mens andre opfordrer parret til ikke at synke ned på hendes niveau.

Anbefalet til dig