Coca-Cola ændrer udseende

18/5/22 07:45

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Nu har Coca-Cola annonceret, at de ændrer udseende på sine flasker.

Coca-Cola har afsløret, at de ændrer en del af designet af sine flasker. Coca-Cola Storbritannien har afsløret en opdatering af flaskernes stil, i et forsøg på at booste genbrug.

I et designtræk, der rapporteres at være det første for enhver større sodavandsvirksomhed, vil Coca-Cola-flasker snart have en påsat hætter.

Ændringen skulle gerne komme på plads i denne måned i Skotland, og vil først blive set på 1,5 liters flasker Fanta, Coca-Cola Zero Sugar og Cola Light.

I begyndelsen af ​​2024 er det håbet, at alle virksomhedens plastikflasker er skiftet til det nye design. Det skriver Ladbible.

"Dette er en lille ændring, som vi håber vil have en stor indvirkning, der sikrer, at når forbrugerne genbruger vores flasker, bliver der ikke efterladt nogen låg. Som verdens største drikkevarevirksomhed erkender vi, at vi har en førende rolle at spille i at presse innovation og design til at producere mere højkvalitets genbrugsplast, som kan omdannes til nye flasker," lyder det fra Jon Woods, Storbritanniens administrerende direktør for Coca-Cola.

Detailhandlere er kommet med initiativer for at opmuntre forbrugerne til at genbruge og reducere plastaffald under den britiske 'plastikpagt'.

Det er håbet, at Coca-Cola-forbrugere med de vedhæftede hætter vil blive bedre til at genbruge hele produktet.

"Flere virksomheder finder innovative måder at tackle skadelig plastikforurening på, og Coca-Colas nye design vil gøre det lettere for folk at genbruge og hjælpe med at reducere affald," sagde Jo Churchill, DEFRA ressource- og spildminister.