Daniele købte og åbnede en pakke rosiner fra Bilka: Hvad den gemte på, chokerede hende dybt

Nyheder
Genrefoto: YouTube
Daniele kunne ikke tro sine egne øjne, da hun så, hvad der gemte sig i rosinpakken.

Lige nu læser andre også

Hver dag handler tusindvis af danskere ind, og indimellem sker det da også, at der ryger en pakke rosiner med i indkøbskurven.

Det var lige præcis, hvad der skete for Daniele Nielsen, da hun var et smut i Bilka i Fields. Dog skulle det senere vise sig, at hun nok hellere ville have været rosinpakken foruden.

Da Daniele kom hjem i sin lejlighed og åbnede pakken, fik hun sig nemlig et gedigent chok.

Sådan skriver Ekstra Bladet.

Fra pakken fløj der møl op, hvilket straks førte til panik:

"Jeg er uddannet kok, og jeg har set sådan nogle før, så jeg tænkte bare 'pis', og at jeg nu skal tømme alt for at sikre mig, at de ikke spreder sig til andre madvarer," fortæller Daniele til Ekstra Bladet.

Ikke nok med at der var møl i pakken, så fandt hun også døde larver, da hun hældte rosinerne ud.

"De sagde, at de ville..."

Daniele tog hurtigt kontakt til Bilka for at informere dem om problemet, men her følte hun ikke, at hun blev taget alvorligt:

"De sagde, at de ville give det videre til nogle andre, og da jeg insisterede på at tale med en ansvarlig, så ville han bare have mig til at sende en mail, men jeg ville jo have garanti for, at de fik kontrolleret deres rosinpakker," udtaler hun.

Daniele frygter nu, at møllene kan have spredt sig til hendes andre madvarer.

Salling Group, som står bag Bilka, oplyser til Ekstra Bladet, at de reagerede prompte på Danieles henvendelse, men at de fortsat er i gang med at finde ud af, om det var et enkeltstående tilfælde eller et større problem.

Anbefalet til dig