Danske Bank med vigtig meddelelse inden sommerferien

Nyheder
Foto: Shutterstock
Hvis du skal på ferie i år, så gør du klogt i at læse med her.

Mest læste i dag

Danskernes tålmodighed er ved at være brugt.

Det har snart været sommer i halvanden måned, men alligevel har der været ganske få dage med blå himmel, sol og høje temperaturer herhjemme.

Af den grund er der nok også ekstra mange, der har booket en ferie sydpå i år, men her er det værd at være klar over, at det hurtigt kan blive en dyr fornøjelse

Når man er på ferie sidder kortet måske en anelse løsere, end det gør herhjemme, og faktisk kan der være rigtig mange penge at spare, hvis man blot gør en lille indsats for at holde udgifterne nede.

Det fortæller Louise Aggerstrøm Hansen, der er chefanalytiker i Danske Bank, i den seneste udgave af Spar Kassen. 

Sådan skriver B.T.

"Noget af det, der rigtig hurtigt løber løbsk, er, hvis man skal ud og købe tre måltider per dag. Hvis bare du sparer frokosten væk, så kan det jo være 100 kroner per person, du sparer," siger hun og tilføjer, at et køb af en snack eller øl ikke skal undervurderes.

Danske Bank-medarbejderen kommer derfor med et godt råd, som lyder på, at man bør booke et sted, hvor man har adgang til et køkken:

"Hvis bare du kan komme ned i det lokale supermarked og købe lidt ind, så sparer du en del. Hvis der er fire mennesker, der kan spare 100 kroner hver om dagen, det er 4000 kroner," lyder det fra Louise Aggerstrøm Hansen, der tager udgangspunkt i en 10-dages-tur.

Hvis du er sikker på, at du skal til udlandet i år, men stadig ikke har booket noget endnu, kan du med fordel overveje at finde et sted med et lille køkken.

Selvom det kan være en anelse dyrere end et simpelt hotelværelse, kan det være godt givet ud.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig