Dennis Knudsen afslører familieforøgelse

02/04/2022

Nicolai Busekist

Foto: Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix
Kendisfrisøren har ikke nok i sine to drenge, Lucas og Noah. Han forøger derfor familien med to piger til september.

Mest læste i dag

Der er ikke mange dage, der er værre at vælge, end 1. april, hvis man vil annoncere, at man udvider familien.

Ikke desto mindre var det netop, hvad Dennis Knudsen besluttede sig for at gøre. I går afslørede han nemlig, at han igen udvider familien. Det betyder, at hans to nuværende børn, Lucas og Noah, skal være storebrødre.

På Instagram skriver den 58-årige kendisfrisør og stylist, at han skal være far igen. Til september bliver familien nemlig udvidet – og denne gang er det ikke blot med et enkelt barn. Derimod skal han være far til to tvillingepiger, afslører han.

"JAAAA, Lucas og Noah skal være store broder til september og jeg skal være far til 2 tvillinger piger. Livet er fantastisk og vildt," skriver han på Instagram.

Foto: Instagram

I og med, at han besluttede at offentliggøre nyheden på 1. april, har der naturligvis være stor tvivl om, hvorvidt det egentlig er sandt, at han skal være far til to piger til september. Dennis Knudsen har dog selv bekræftet overfor Ekstra Bladet, at der er hold i historien.

I kommentarfeltet på det sociale medier, er der mange, der giver udtryk for, at de ikke tror på udmeldingen fra Dennis Knudsen.

Flere føler tilmed, at det vil være forkert, at den 58-årige stylist, såfremt der er tale om en joke.

"En graviditet er ikke noget man joker med så jeg håber det ikke er en aprilsnar og siger tillykke," skriver en, mens en anden skriver:

"Er så skuffet over folk laver aprilsnar med graviditet. Der er så mange som kæmper med at blive gravide. Så usmageligt."

Heldigvis har de to Instagram-brugere dog intet at være skuffet over, da det er bekræftet, at han rent faktisk venter sig to tvillingepiger – og at hans to nuværende børn, Lucas, der blev født i 2019, og Noah, der blev født i 2021, skal være storebrødre.

Anbefalet til dig