DMI melder ud: Det kan ramme landet meget snart

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Selvom det kan blive op til 25 grader i dag, så er der noget mere ubehageligt, der spøger i kulissen.

Lige nu læser andre også

Søndag eftermiddag kom enkelte byger forbi, og brød det ellers langvarige stabile og solrige forårsvejr.

Bygerne faldt på nordlige og nordvestlige Sjælland, på Fyn og i Sønderjylland, og et enkelt lyn blev da også registreret.

Men de fleste byger faldt syd for grænsen, over det centrale Europa, og for de fleste var pinsedag herhjemme endnu en tør og varm dag.

I dag, 2. pinsedag, fortsætter i samme spor, og det kan være godt nyt for de mange løbere, der skal ud og lufte løbeskoene til Royal Run, som finder sted i dag rundt om i landet.

Og dog…

Varme kan give løbere kamp til stregen

Vejrmæssigt ser det rigtig fint ud til en løbetur.

Der vil være sol fra morgenstunden til hele landet, men der vil komme lidt flere skyer på himlen i løbet af dagen, og der vil igen være mulighed for enkelte lokale byger, især mod øst og syd.

Kommer der byger, er der også risiko for, at de kan være med torden, hvorfor man ikke må udelukke, at de høje brag kan ramme landet meget snart.

Vinden vil overvejende komme fra øst og blive svag til jævn, men ligesom i går, bliver det i dag også varmt.

Vi kan igen se frem til temperaturer omkring 19-24 grader, lokalt måske 25 grader, så husk at drikke rigeligt med væske.

Så måske at løbe ind i en enkelt byge ikke ville være det værste.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig