DMI melder ud: Efter kraftig regn venter stort vejrskifte

Nyheder
Foto: Shutterstock
Et stort vejrskifte er på vej.

Mest læste i dag

For 11 dage siden blev det officielt sommer i Danmark.

Desværre har sommervejret dog ikke vist sig fra sin bedste side endnu, og indtil videre har juni måned budt på regn, torden og blæst.

Den kedelige vejrcocktail er ikke ligefrem noget at råbe hurra for, men ikke desto mindre er det realiteten.

Mens mange nok har krydset fingre for en pludseligt vejrskifte til sol og 30 grader, så er der lige nu en risikomelding udsendt fra DMI, som byder på kraftig regn.

Men når den ophører, ser det faktisk ud til, at sommervejret begynder at røre på sig.

Sådan skriver DMI.

Hvis man ser bort fra de steder, hvor det regner, så starter dagen blot skyet ud. Ikke nok med det, så ser det også ud til, at danskerne vil få solen at se senere på dagen.

Mest sol kommer der antageligt i den nordlige del af Jylland, mens resten af landet nok kun får lidt sol.

Det er fortsat lidt køligt med temperaturer omkring 15 grader.

Dog er der udsigt at den nordlige del af Jylland sammen med solen også får det varmest med op til 19 grader, hvorfor vi lige pludselig bevæger os i den rigtige retning.

De kommende dage vil det fortsat være køligt at bevæge sig uden for, men på lørdag ser det ud til at et regnområdet vil trække ind over landet og sammen med det også varmere luft.

Der er udsigt til at vi atter får temperaturer over 20 grader.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig