DMI melder ud: I aften træder vi ind i en ny fase

Foto: Shutterstock
I aften sker det.

Mest læste i dag

I dag byder vejret på en blanding af tåge og solrige øjeblikke, men i aften bliver sagen en lidt anden.

Morgenens dis og tåge, som er akkompagneret af sporadiske regnbyger mod øst, sætter scenen for en dag, hvor solen skal kæmpe sig igennem skydækket for at bringe lys og varme til borgerne.

Både dis og tåge vil forsvinde, som dagens skrider frem, men ved i kystnære områder hænger det ved gennem det meste af dagen.

Det skriver DMI.

Temperaturene varierer betydeligt over hele landet, og det forventes, at der mellem 6 og 12 grader i dag. I kystnære områder forbliver temperaturerne køligere, og forventes ikke at overstige 7 grader.

Ny fase

Senere på aftenen indledes en ny fase af dagens vejr, da et frontsystem bevæger sig ind over landet fra sydvest, hvilket medfører regn.

Dette system er endnu et skift i vejret, som indikerer enden på de kortvarige solrige perioder. Det skal derudover nævnes, at der før regnens ankomst forventes endnu en runde af dis og tåge i flere områder.

Dagens vejr fremhæver for alvor naturens uforudsigelighed, hvor sol, dis, tåge og regn skiftevis indtager scenen i en dans, der både glæder og irriterer.

Med temperaturer, der svinger fra det kølige til det mildt behagelige, bliver danskerne udsat for lidt af hvert, hvilket er meget karakteristisk for årstiden.

Anbefalet til dig