DMI udsendte varsel om voldsomt vejr i morges - men nu er sagen en helt anden

16/09/2023

Jesper Bengtson

Foto: Shutterstock
Voldsomt vejr ramte næsten hele landet, men nu siger vejrprognoserne noget helt andet.

Mest læste i dag

Hvis du var blandt dem, der begav sig ud i trafikken lørdag morgen, oplevede du garanteret, at du var nødt til at have paraderne oppe.

DMI udsendte nemlig tidligt i morges et varsel og en risikomelding om voldsomt vejr. Det varsel dækkede stort set hele landet, men nu kommer der andre boller på suppen.

Konkret blev der varslet om, at der var tæt tåge, som forværrede dit udsyn.

Varslet var gældende for hele Jylland, Fyn og Nordsjælland, hvorfor man som beboer i disse områder måske havde svært ved at forestille sig, at det ville vende på en tallerken.

Men det er nu engang sådan det er.

Sommervejret har ikke endegyldigt sagt farvel, selvom sommeren har det - dog bliver denne weekend nok det sidste sommerlige vejr, danskerne kan opleve i år.

Tågen lettede ved 9-tiden, og nu peger alle prognoser på, at solen vil melde sin ankomst på den danske himmel. 

Nordjyderne skal dog væbne sig med en anelse tålmodighed, da det ligner, at de godt kan få besøg af enkelte byger samt flere skyer end resten af landet.

Temperaturerne sniger sig op på imponerende 18 til 23 grader i weekenden, hvorfor det ikke er udelukket, at man kan tage på stranden for at suge den sidste sommer-solstråle i sig.

Vinden vil tilmed forholde sig ganske rolig, hvorfor følelsen af sommer for alvor vil ramme danskerne her midt i september måned.

Farvel og tak

Når der tages hul på næste uge, ser det ud til, at der ikke er meget at råbe hurra for. Mandag vil både byde på regn og blæst, hvorfor efterårsvejret ser ud til at starte brat sammen med den nye uge.

Dog er der ikke grund til at finde de helt store jakker frem endnu, da temperaturerne vil holde sig oppe omkring de 20 grader i begyndelsen af næste uge.

Den næste uges til ser vejret ud til at blive ustadigt, og derfor begynder det så småt at se sort ud, hvis man forventer flere sommerlige dage.

Anbefalet til dig