DR-stjerne trak i land: Kunne ikke sige nej

Af: Thea Andersen

|

08/09/2023

Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Mark fra 'Gift ved første blik' fik et uventet tilbud, han ikke kunne sige nej til.

Mest læste i dag

Det er altid spændende at følge med, når DR sender deres populære tv-program 'Gift ved første blik'. I dette program bliver danskere matchet med hinanden, og første gang de får lov til at se hinanden, er når de står på kirkegulvet og skal sige ja til hinanden.

Selvom deltagerne bogstaveligt talt bliver 'Gift ved første blik', har de alligevel mulighed for at sætte ord på, hvilke krav de stiller til en kommende partner i castingprocessen.

For flere af deltagerne er det særligt vigtigt, hvor i landet deres kommende partner er bosiddende. Dette gælder også for 33-årige Mark Worsten, der deltager i årets udgave af 'Gift ved første blik'.

Mark havde angivet, at han gerne så sin fremtidige hustru bo i Odense, men han var også villig til at flytte til hovedstaden, hvis det skulle blive nødvendigt.

Men så skete der noget uventet. Marks drømmehus, som han tidligere havde vist interesse for, blev pludselig sat til salg igen - og det kunne han ikke lade passere.

"På mindre end tre dage havde jeg fået alle papirerne underskrevet, og så havde jeg købt et hus, og så gik jeg til ikke længere at være flytbar til København," fortæller Mark til HER&NU/Realityportalen og fortsætter:

"På det tidspunkt var jeg ikke hundrede procent sikker på, om jeg skulle være med i programmet. Jeg synes ikke, at jeg skulle lade mit drømmehus blive solgt til anden side, fordi jeg måske skulle være med i et tv-program."

Du kan se 'Gift ved første blik' på DRTV via dette link.

Her er alle deltagerne i denne sæson af 'Gift ved første blik'

Anbefalet til dig