Ernæringsekspertens magiske tip: Denne drink bør du drikke hver morgen

Af: Naja Radik

|

16/06/2022

Foto: Shutterstock
Ernæringsekspert Aislinn Cambridge hævder, at der er en bestemt drink, vi alle burde drikke, så snart vi vågner om morgenen. Hun siger at den virker som ren magi.

Mest læste i dag

De fleste af os, kender nok følelsen af nærmest, at skulle slæbe os ud af sengen om morgen, fordi det er lidt for tidligt og vi bare ikke har energi til, at møde dagen endnu. 

Men ifølge en ernæringsekspert, er der visse ting, vi kan gøre for, at hjælpe vores kroppe med, at komme sig over morgentrætheden, samt sikre, at vores humør løftes, søvn forbedres og energi øges. 

Aislinn Cambridge, der er ernæringsterapeuet siger, at der er en drink, som virker som ren magi, i forhold til, at få os til, at føle os bedst muligt tilpas. 

Denne drink kræver kun to ingredienser. 

Hun fortalte RSVP Live, at mens vi alle kender til fordelen ved, at drikke rigeligt med vand, kan man faktisk få sig selv til, at føle sig endnu bedre tilpas ved, at tilføje en lille, men yderst vigtig ingrediens. 

Man skal tilføje citron, til en kop varmt vand.

Eksperten sagde: 

“Der er en ting, som absolut alle burde gøre fra det øjeblik, de vågner om morgen, og det er, at drikke vand. Det hydrerer din krop og sænker blodtrykket.” 

“Hvis du vil have energi og have det godt, så kog en kop vand og pres en halv citron ned i den. Det virker som ren magi.” 

Det er ikke blot citronvand, der kan klargøre dig til dagen.

Aislinn sagde også, at hvis du tager dig godt af dig selv, inden sengetid, kan det også hjælpe dig til, at føle dig bedre tilpas om morgenen.

Ernæringseksperten sagde, at der skal gå mindst tre timer, fra dit sidste store måltid til det tidspunkt du går i seng, for at din krop, fuldt ud, kan fordøje maden inden hvile om natten.

Hun tilføjede: 

“Hvis du spiser et måltid og forsøger at sove en time eller to efter, vil det forårsage kaos, fordi din krop hverken kan fordøje eller hvile sig, og de to processer kan ikke samarbejde.” 

“Både din søvn og din fordøjelse vil blive påvirket, og når det kombineres, vil det have en markant indvirkning på dit humør. Jeg anbefaler altid, at vente tre til fire timer med at gå i seng efter et stort måltid.” 

Aislinns største tip er, at holde sig væk fra kunstige sødestoffer, når du har lyst til sukker, fordi disse faktisk kan have en værre effekt på din krop end naturlige sukkerarter. 

Hun forklarede: 

“Nogle føler, at det er bedre at vælge de sukkerfrie alternativer, når de forsøger at leve sundt, men de er faktisk værre. Såkaldte “light” drikkevarer, indeholder en ingrediens kaldet aspartam. Vores kroppe ved ikke, hvordan de skal fordøje aspartam og det har en negativ effekt på vores tarm og er langt mere skadeligt, inflammatorisk og ætsende end rigtigt sukker.”

Anbefalet til dig