'Familien fra Bryggen'-stjerne med stor afsløring

18/07/2022

Thea Andersen

Foto: Presse TV3
Stephanie har flere drengenavne i spil, hvis - eller når - hun en dag får en dreng.

Mest læste i dag

De fleste kender dem, ikke mindst fra TV 3-serien 'Familien fra Bryggen', men nu lyder der en stor afsløring fra Stephanie.

Kendisparret TV 3 er ikke enige om, hvorvidt de skal have flere børn.

Mens den 31-årige Cengiz er fast besluttet på, at parret ikke skal have flere børn, så er den 32-årige Stephanie enig med John Mogensen om, at man aldrig skal sige aldrig.

Det skriver HER&NU.

De to har i forvejen to piger, Alba og Sia, men hvis de en dag får en dreng, så har Stephanie allerede flere drengenavne i spil.

"Cengiz ville vist gerne bede om navne Cristiano (efter Cristiano Ronaldo red.), hvis du spurgte ham. Men jeg ville nok være ude i noget andet. Måske tyrkisk. For eksempel synes jeg, navnet Yilmaz er mega pænt. Det hed Cengiz’ far i øvrigt," afslører Stephanie på de sociale medier.

Udover de lidt mere internationale navne, har Stephanie andre bud.

"Eller også ville jeg være i en helt anden grøft med navne som Elliot, Albert eller Viggo," skriver hun.

Om der kommer en dreng til yndlingsfamilien, afslører hun ikke, men hvis Stephanie, som er bedre kendt som Geggo, skal føde igen, så ved hun, hvor det skal være.

"Til en eventuel efternøler ville jeg vælge at føde på Hvidovre Hospital igen," oplyser 'Familien fra Bryggen'-stjernen, som fortsætter:

"Jeg føler mig tryg i at føde på Hvidovre Hospital."

Anbefalet til dig