Fleggaard lavede vildt tilbud på sodavand og Nutella: Revet væk på 20 minutter

13/11/2022

Henrik Rothenbücher

Foto: Google Maps
Normalt er det koncertbilletter og billetter til store fodboldkampe der bliver udsolgt på få minutter, men denne gang var det Pepsi Max og Nutella fra Fleggaard.

Mest læste i dag

Hvis du er typen, der plejer at køre til grænsen for at fylde lageret op med sodavand og Nutella, så vil du højst sandsynligt ærgre dig over, at du ikke opdagede tilbuddet fra Grænsebutikken Fleggaard lidt før.

Den store grænsebutik var nemlig ude med noget af et særtilbud op til den kommende Black Friday, hvor du kunne score dig massevis af Pepsi Max samt store glas Nutella til meget få penge.

Det var på Facebook, at Fleggaard for blot to dage siden udsendte deres 'Black Friday Tilbud' hvor de havde fundet to vilde tilbud frem til deres kunder.

Tilbuddene lød på Pepsi Max og Nutella.

Som kunde ville du have mulighed for at købe tre kasser Pepsi Max til 24 kroner kassen. Dvs. blot en krone pr. dåse. I alt ville de tre kasser altså koste 72 kroner, hvilket er under halv pris, da det normalt koster 59.99 kroner pr. kasse i Fleggaard, når der ikke er tilbud.

Et stort glas med 825 gram Nutella kunne kunderne få for blot 15 kroner. Det er også et godt stykke under normalprisen, der lyder på 39.99 kroner.

Det eneste krav Fleggaard havde i forbindelse med tilbuddet var, at der blev købt 3 stk.

Blev revet væk på kort tid

For at få fat i det gode tilbud, skulle kunderne trykke ind på linket og hente en rabatkupon. Denne rabatkupon ville give de ekstraordinære gode 'Black Friday-priser'.

Du kan se det vilde tilbud herunder

Foto: Facebook

Fleggaard kunne meddele som en kommentar til deres eget opslag, at alle rabatkuponerne var revet væk på blot 20 minutter.

Anbefalet til dig