Forskere opdager: Denne kropsdel kan forudsige størrelsen på en mands kønsdel og det er IKKE fødderne

10/8/22 09:45

Naja Radik

Foto: Shutterstock
Det er en myte, der alt for ofte bliver bandlyst, hvor mange mennesker tror, at jo større dine fødder er, jo heldigere med din kønsdel har du været.

Men eksperter har nu, ifølge The Sun, afsløret, at der er en anden kropsdel, der faktisk kan repræsentere størrelsen på en mands penis.

Forskere i Japan opdagede, at det faktisk har meget at gøre med længden af din næse. 

Holdet ved Kyoto Prefectural University of Medicine sagde, at mænd med større næser havde en “strakt penislængde” på mindst 13,5 centimeter. 

Dette sammenlignet med mænd med mindre næser, der havde oprejste penisser på 10,5 centimeter.

For at indsamle deres resultater kiggede forskerne på 126 mænd inden for tre dage efter døden og målte deres forskellige kropsdele. 

De tog forskellige faktorer ind, såsom højde, vægt og målinger af mændenes kønsdele. 

For at måle penis strakte de den så lang ud, som den overhovedet kunne. 

Forskere sammenlignede derefter denne længde med forskellige kropsdele, herunder fødderne, som ikke havde nogen forbindelser til penisens størrelse. 

Eksperterne skrev i Basic and Clinical Andrology: 

“Det faktum, at næsestørrelse er relateret til penis, indikerer, at penislængde muligvis ikke bestemmes af alder, højde, eller kropsvægt, men allerede er bestemt ved fødslen.

“Selvom vores resultater er ubrugelige til retsmedicinske formål, kan forståelse af vækstprocessen for penis eller ansigtstræk være meget vigtig for at ekstrapolere fostrets androgenniveauer og følge mandlige kønsfunktioner.”

Alle mænd var i trediverne og halvtredserne, og forskerne sagde, at størrelsen på penis også kan være en indikator for din alder.

Det er vigtigt at bemærke, at denne undersøgelse netop blev udført på japanske mænd og var fra en lille pulje af mennesker. 

Det betyder, at en større prøve skal testes, for at opnå en nøjagtig repræsentation af penis og næsestørrelse.