Gensyn med Familien fra Bryggen: Tættere på, end vi har været før

22/04/2022

Thea Andersen

Familien har fundet hinanden igen, og de er - efter en længere pause - klar til at invitere seerne på Viaplay og TV3 indenfor.

Mest læste i dag

I 2021 kom det frem i en pressemeddelelse, at Familien fra Bryggen havde brug for en pause fra formatet på ubestemt tid. 

Grunden til at Familien fra Bryggen valgte at holde en pause var, at de havde brug for tid til familien. Det har nemlig ikke været helt uden kontroverser at optage som familie gennem 10 år. 

Det er dog med stor glæde - både for familien, men også for os seere - at familien efter en pause på knap et år har fundet hinanden igen.

Det er programdirektøren i NENT Group, som deler den gode nyhed, at Bryggen-pausen har gjort godt; Familien har fundet melodien igen, og de er nu atter klar til at invitere seerne indenfor – og i den nye sæson er vi endnu tættere på, end vi har været før, skriver SE og HØR

- Vi er tilbage – og vi er tilbage med fuld energi, lyder det videre fra Stephanie, inden mor Linse afbryder:

- Og vi er ikke uvenner!

Nye tider, både gode som svære, er, hvad seerne kan se frem til.

Det tyder i hvert fald på, at Stephanie og Linse for første gang er klar til at åbne op for hele Danmark, hvad der egentlig lå til grunde for sidste sæsons kontroverser. 

Den næste sæson lægger altså op til god underholdning, og muligheden for at blive meget klogere på din favorit familie.

Vi kan ikke vente - og det kan hovedpersonerne bestemt heller ikke. 

De, Stephanie og Linse, har netop delt en video på deres private Instagram, hvor de - med et stort smil - deler den fede nyhed. 

Foto: Instagram / @familienfrabryggen_official

Inden længe vil du altså kunne se den helt nye sæson, som vil være tilgængelig på både Viaplay og TV3.

Hvilken dato den nye sæson har premiere er endnu ikke afsløret.

Anbefalet til dig