Grevinde Alexandra skifter navn

Nyheder
Foto: Bax Lindhardt/NF/Ritzau Scanpix
Grevinde Alexandra har taget en beslutning om sit navn.

Mest læste i dag

Grevinde Alexandra har taget en usædvanlig beslutning, der har sat gang i snakken blandt både royale entusiaster og nysgerrige sjæle. Hun har nemlig ladet numerologien lede hende til et navneskifte. 

Det skriver B.T.

Denne oplysning kommer fra Se&Hør, og er yderligere bekræftet af grevindens presserådgiver til B.T.

"Det er rigtigt, men det er en privat beslutning, så derfor vil vi ikke kommentere det yderligere," udtaler Helle von Wildenrath Løvgreen til B.T.

For dem, der forventede, at grevinde Alexandra har ændret betydeligt i sit navn, vil måske blive skuffede over at høre, at forandringen ikke er så dramatisk. 

Grevinden har blot byttet mellemnavnet Christina ud med Emiliah. Ifølge numerologiske principper skal dette nye mellemnavn bringe bedre lykke og positiv energi ind i grevindens liv.

Helle von Wildenrath understreger, at grevinden stadig vil beholde sin titel.

Numerologi, der er studiet af tallenes mystiske betydning og deres indflydelse på vores liv, har længe fascineret mange. 

Det handler om at finde den perfekte balance mellem bogstaver og tal, som kan åbne døren til et mere harmonisk og velstående liv. For Grevinde Alexandra, ser det ud til, at skiftet fra Christina til Emiliah er nøglen til denne nye begyndelse.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig