Håbet om hvid jul lever: DMI melder om mulig sne i december

Foto: Privat
Foto: Privat
DMI melder for første gang i år om mulig sne i december måned.

Mest læste i dag

Danmarks Meteorologiske Institut (DMI) har i lang tid undladt at inkludere sne i deres måneds- og sæsonprognose. 

Dog er der nu sket en markant ændring i prognoserne, og der tegner sig et billede af, at vinteren endelig viser sit sande ansigt.

For et stykke tid siden, da den første sæsonprognose så dagens lys, var der ingen indikationer på sne i december måned, men nu har piben fået en anden lyd.

I uge 48, der strækker sig fra mandag den 28. november til søndag den 4. december, lyder meldingen på ‘slud eller måske sne’, hvilket har fået håbet for en hvid jul til at spire.

Hvid jul?

Selvom der endnu ikke er nogen officiel melding om en hvid jul, er optimismen steget blandt dem, der drømmer om snebeklædte landskaber. Med flere uger til juleaften er der stadig betydelig usikkerhed om, hvordan vejret vil udvikle sig.

På nuværende tidspunkt er der ingen officiel melding om en hvid jul fra DMI, men som bekendt kan der nå at ske meget endnu.

Sæsonens første sne i nat, og billeder fra det vinterlige vejr begynder allerede at cirkulere. Dette pludselige indtog af sne har skabt spænding og begejstring blandt dem, der håber på en hvid jul.

Herunder kan du se billeder af sæsonens første sne, som faldt i Nordsjælland.

Foto: Presse-fotos.dk

Anbefalet til dig