Har en lejlighed til 20 millioner, men har ingen indtægt: Hvad gør Nicolai Dyhr nu?

Af: Liva Høyberg

|

19/06/2024

Nyheder
Foto: TV 2 / Shutterstock
Foto: TV 2 / Shutterstock
ordsproget 'højt at flyve, langt at falde' siger det gamle ordsprog.

Lige nu læser andre også

Efter TV 2's dokumentarserie 'Den sorte svane' blev sendt, er flere af samfundets topfigurer blevet frataget deres titler og afskediget, efter det blev afsløret, at de i al hemmelighed har hjulpet underverdenen med at hvidvaske penge og bedrage for millioner.

En af dem, der blev taget med 'fingrene i kagedåsen' er topadvokat Nicolai Dyhr.

Det skriver Se og hør.

Den 51-årige topadvokat var indtil for nylig partner i det store advokatfirma Horten Advokatpartnerselskab, men blev omgående suspenderet og mistede retten til virke som advokat efter afsløringerne fra dokumentaren' Den sorte svane' kom frem.

Det har blandet andet medført, at Danmarks største antal kuratorsager nu skal genåbnes og gennemgås nøje.

For Nicolai Dyhr er det nok som en ond drøm, han ønsker at vågne fra. Men det er desværre ikke muligt, og han står nu i risiko for ikke alene at miste sin karriere, men også at skulle gå fra hus og hjem.

Topadvokaten bor nemlig på en af de fineste og dyreste adresser på Frederiksberg, hvor han købte en 298 kvadratmeter stor villalejlighed til den svimlende pris af 19.750.000 kroner. Han betalte selv næsten 4 millioner kontant og lånte de resterende 15.770.000 kroner i kreditforeningen.

Et sådan beløb kan virke helt uoverkommelige for almindelige mennesker, men for en topadvokat som Nicolai Dyhr var det nu ikke noget usædvanligt beløb. Problemet er nu, at han ikke længere er advokat, og spørgsmålet er, om han nogensinde kommer tilbage til faget.

Med en lejlighed til næsten 20 millioner kroner og renteudgifter, der løber op i 23.000 kroner månedligt uden afdrag og andre faste udgifter, kræver det derfor en betydelig indtægt for at holde økonomien kørende.

Se billedet af luksus boligen på Frederiksberg her:

Foto: Google maps

Anbefalet til dig