Historisk aften: Nu kan du vinde 581.000.000 kroner

17/5/22 05:39

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Der er rekordstore 581 millioner kroner i puljen hos Eurojackpot i aften. Dermed sprænger puljen den hidtidige grænse, som var på 570 millioner kroner.

I aften er historisk. Aldrig nogensinde før har man kunnet vinde så mange penge i et lotteri i Danmark, som man kan i Eurojackpot tirsdag aften. Og hos Danske Spil tror man på, at en dansker kan løbe med vanvidsgevinsten.

”Eurojackpot er meget populært hos danskerne, og vi tror, at endnu flere nu har lyst til at være med for at vinde den rekordstore gevinst. Vi har haft store, danske vindere før, og nu er tiden kommet til, at vi skal have en heldig dansker helt øverst på skamlen," siger Martin Dalsgaard Andersen, Marketingdirektør i Danske Spil og tilføjer:

"Vi glæder os meget til at følge danskerne i kampen for at vinde den ultimative, europæiske jackpot."

I 2022 har der indtil videre været 13 danske vindere i Eurojackpot, men det højeste beløb var blot lige over 5 millioner kroner det var en heldig spiller fra den københavnske vestegn, som vandt 5.290.231 millioner kroner.

Rekordpulje lig med rekorddrømme
Det maksimale beløb, som kan vindes i Eurojackpot, hedder nu 750 millioner kroner, men mon ikke 581 millioner kroner er nok til at sætte tankerne i gang hos håbefulde danskere?

”Eurojackpot er en drømmefabrik, og fra i dag kan drømmene blive endnu større. Med 581 millioner kroner i puljen til tirsdagens trækning sprænger vi grænserne for, hvad der har været muligt i forhold til præmiestørrelse, og flytter samtidig grænserne for, hvad danskerne kan drømme om – og det er vi rigtig glade for at være en del af,” siger Martin Dalsgaard Andersen i en pressemeddelelse.

Det er relativt nyt, at man har mulighed for at spille med i Eurojackpot både tirsdag og fredag.

De to trækninger betyder, at puljen vokser hurtigere end før, og at man nu har endnu flere chancer for at vinde drømmegevinsten.