Hvad skal det mon betyde? Jonas Vingegaard er rejst til Mallorca

Nyheder
Foto: Roberto Bettini/EPA/Ritzau Scanpix
Foto: Roberto Bettini/EPA/Ritzau Scanpix
Jonas Vingegaard har forladt Danmark.

Mest læste i dag

4. etape i Baskerlandet Rundt 2024 er en etape, som Jonas Vingegaard nok ikke bare lige glemmer.

Her var han involveret i et styrt, der endte med at koste ham flere brækkede ribben, et brækket kraveben og en punkteret lunge.

Heldigvis er den ydmyge Glyngøre-dreng nu tilbage på cyklen, og det betyder også, at Tour de France-spekulationerne tromler afsted på den store klinge.

Og nu bliver der kastet brænde på bålet i forhold til Tour-rygterne.

Det står nemlig klart, at Vingegaard er taget et smut til Mallorca for at træne - og måske betyder det, at han er ved at være klar til at konkurrere på øverste hylde.

Sådan skriver Ekstra Bladet.

Det er den spanske café, Cantopa Cafébar, der har afsløret danskerens lokalitet på det sociale medie Instagram. Her har de nemlig delt et billede med den danske guldfugl, hvor han ses i fuld mundering.

"Det var fantastisk at se cykelroyaliteten Jonas Vingegaard træne på Col de Soller, stoppe forbi og sige hej til sine fans. Det er fantastisk at se ham på sin cykel, og han ser knivskarp ud", skriver de til opslaget.

Ifølge Ekstra Bladet har Vingegaard forladt sin hjemby Glyngøre og træner nu intensivt på Mallorca. Han er dog ikke sammen med sine holdkammerater fra Team Jumbo-Visma, som i øjeblikket er på højdetræningslejr i Sierra Nevada.

Selvom det stadig er usikkert, om Vingegaard når at blive helt klar til Tour de France, så peger alt på, at tingene går i den rigtige retning for danskeren.

Tour de France starter den 29. juni, og her har Vingegaard muligheden for at fuldende sit Tour-hattrick.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig