I kan godt begynde at glæde jer: Tredje sæson af TV 2-seerhit er allerede i kassen

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Fansene kan godt begynde at glæde sig.

Mest læste i dag

Danskerne var ellers kun ved at fortære anden sæson af TV 2-formatet 'Forræder, da man fik bekræftet, at der ville komme endnu en sæson.

En sæson, som faktisk allerede er i kassen.

Ifølge Frederikke Kisum, som er et af formatets tilrettelæggere, har man faktisk formået at filme hele sæson i løbet af blot to uger.

Det skriver SE og HØR.

"'Forræder' er et program, jeg har beundret, siden første sæson løb henover skærmen sidste efterår. Og nu har vi lavet den tredje sæson, som vi er pisse stolte af. I kan godt glæde jer," skriver hun blandt andet i sit opslag på Linkedin.

Det fremgår videre af Frederikkes skriv, at fredag er hendes sidste dag med showet, hvor hun altså logger formatet. Derfor er der meget der tyder på, at man udelukkende mangler at få det klippet sammen, inden de kan sendes ud til de mange fans.

Det var allerede i februar måned, at TV 2 kunne bekræft den tredje sæson og i samme ombæring kunne løfte sløret for endnu en spændende nyhed. Nemlig at det denne gang ikke bliver med kendisser, men derimod helt normale, civile mennesker.

Ligesom i den britiske version, "Traitor", der på TV 2 Play sendes som "Forræder UK".

Her er alle de medvirkende almindelige, ukendte mennesker. Derfor går pengepræmien også til vinderen af finalen, hvor den i kendisudgaven går til et velgørende formål af vinderens eget valg.

"Allerede da første sæson af ’Forræder’ løb over skærmen, fik vi usædvanligt mange henvendelser fra begejstrede seere, der foreslog en version, hvor alle kunne være med. Og der er noget spændende og rigtigt ved nu at udvide ’Forræder’-universet på den her måde til TV 2 Echo," fortalte TV 2-redaktør Thomas Richardt Strøbech tidligere i år.

Tredje sæson bliver altså ikke vist på TV 2, men på ungdomskanalen TV 2 Echo – og dermed stadig på TV 2 Play, som vi kender det i dag.

Anbefalet til dig