ILVA lukker alle butikker den 17. maj

14/5/22 07:52

Henrik Rothenbücher

Foto: Presse/Ilva
Den danske møbelkæde ILVA lukker alle sine bolighuse. Det sker som følge af, at de skal holde fest for alle kædens medarbejdere.

Havde du planer om at besøge en af ILVAs butikker tirsdag den 17. maj? I så fald kommer du til at gå forgæves, hvis du vælger at lægge vejen forbi et af deres bolighuse.

I en pressemeddelelse har ILVA nemlig meldt ud, at de lukker alle deres butikker denne dag, da de har inviteret alle kædens ansatte til en stor fest, der har til formål at fejre sidste års flotte resultat.

ILVA kan nemlig bryste sig af at have leveret et rigtig flot resultat i 2021, hvor de præsterede 100 millioner kroner på bundlinjen. Dette er der anledning til at fejre, mener ledelsen i den danske butikskæde, og derfor er alle 900 ansatte inviteret til fest i Odense.

"Alle vores medarbejdere har leveret en fantastisk indsats, hvor de virkelig har levet op til vores værdier om at være agile, ansvarlige og ét team," fortæller Rami Jensen, der er administrerende direktør i ILVA.

"Det vil vi gerne sige tak for med en stor fest, hvor vi sammen kan markere det flotte resultat," fortsætter han.

Den store fest vil blive afholdt i unikke omgivelser i DOK5000 på havnen i Odense. Her er der lagt op til alle ansatte skal fejres, da de alle har været med til at sikre det flotte resultat. Der vil dog også være enkelte medarbejdere, der bliver hyldet med særlige priser.

Administrerende direktør Rami Jensen forklarer desuden, at de har valgt at lukke deres butikker tirsdag den 17. maj, da de ønsker, at alle deres ansatte kan deltage i den store fest i Odense.

"Vi vil gerne have så mange af vores kolleger med til festen som muligt, og det er også derfor vi har valgt at holde vores bolighuse lukket den 17. maj, så alle medarbejdere har fri til at deltage," siger han.

Det flotte resultat er noget helt særligt, da de med en omsætning på 1,7 milliarder kroner og et driftsresultat på 100 millioner kroner, har præsteret det første positive resultat siden sammenlægningen med IDdesign, hvilket skete tilbage i 2009.