Jakob Ellemann indlagt

Nyheder
Foto: Pressefoto/Venstre
Foto: Pressefoto/Venstre
Jakob Ellemann Jensen er blevet indlagt

Mest læste i dag

Venstre-formand og vicestatsminister Jakob Ellemann-Jensen har afsløret, at han ikke helt fik den start på dagen, han havde regnet med at få.

Han havde et par møder i løbet af formiddagen, men derefter fik han det dårligt. Han blev ramt af både svimmelhed og hovedpine, og blev ramt af, hvad han selv beskriver som værende et ildebefindende.

"Det blev en lidt usædvanlig start på dagen. For efter et par møder her til formiddag fik jeg, hvad man nok bedst kan kalde for et ildebefindende. Med svimmelhed og hovedpine," skriver han i et opslag på det sociale medie Facebook.

Han valgte derfor at tage en tur forbi Rigshospitalet, for at sikre sig, at alt er, som det skal være.

Venstre-formanden fortæller, at han blev undersøgt af et både 'kompetent og venligt' personale på Rigshospitalet, der kunne konkludere, at der ikke er noget alvorligt galt, som har forårsaget det ildebefindende, han blev ramt af onsdag formiddag.

"Jeg røg derfor en tur på Rigshospitalet for en sikkerheds skyld, hvor jeg er blevet undersøgt af det meget kompetente og venlige personale. Der er heldigvis ikke noget alvorligt at melde, og jeg har det godt igen," skriver han i sit opslag.

I og med, at han er blevet informeret om, at der ikke er noget alvorligt galt, forventer han at vende retur til sit arbejde i morgen torsdag.

Han fortæller dog også, at han naturligvis vil have være en smule mere opmærksom på sit helbred i den kommende tid.

"Jeg forventer derfor at være tilbage i arbejdstøjet igen i morgen, og så kommer jeg selvfølgelig til at være ekstra opmærksom på mit helbred i den kommende tid," runder han sit opslag på det sociale medie.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig